Onvergetelijke vakanties in een leuke groep!

Onvergetelijke vakanties in een leuke groep!

Simi-reizen is een reisorganisatie dat al een geruime tijd vakanties organiseert. Dit doen ze voor jongeren, en jong volwassenen. Ze bieden reizen aan naar ontzettend mooie locaties.Zo zijn er actieve vakanties naar bijvoorbeeld Frankrijk waar je een top outdoorprogramma gaat houden. Hierbij kan je denken aan raften, canyoning en nog een hele hoop meer! Ben je toch meer voor een strandvakantie? Dan kan je een relate zon- en strandvakantie houden in Kroatië. Er zijn bij Simi-reizen zo ontzettend veel leuke en toffe reizen te boeken dat er voor iedereen wel iets tussen zit waar hij of zij zich goed bij voelt. Niets voor niets heeft Simi-reizen al een aantal awards in de wacht gesleept voor ‘beste reisorganisatie voor actieve vakanties’ en ‘beste reisleiding’. Als je een reis boekt via Simi-reizen zal je een onvergetelijke vakantie hebben, alleen of met je vriend/vriendin.

Groepsreizen

Als je graag nieuwe mensen wilt leren kennen dan is een groepsreis altijd een goede keus! Vrijwel alle jongeren die met ons op reis gaan hebben een goede ervaring gehad. In 2015 was het gemiddelde van al onze reizen een 8,7 en hier zijn we trots op! Een fantastische manier om een reisbestemming te ontdekken is door middel van een groepsreis. Dit geldt niet alleen voor mensen die alleen reizen, maar ook voor mensen die reizen met een vriend/vriendin of met een groepje. Bij onze groepsreizen zijn er altijd een hoop activiteiten die je kunt doen waardoor je samen met de groep een hechte band kunt creëren. Alle reizen bij ons zijn ongedwongen en zijn uitgezocht op basis van ervaringen en kennis. Van alle mensen die boeken bij Simi-reizen boekt 50% alleen, en is ook 50% man/vrouw. Hierdoor is er een goede mix wat zorgt voor een ongedwongen groepsreis!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.