Vakantie Torremolinos

Vakantie Torremolinos

Wil jij op zomervakantie naar Torremolinos? Als je op zonvakantie naar Torremolinos gaat dan weet je bijna zeker dat je altijd goed weer hebt en van een welverdiende vakantie kunt genieten.



Hotel Torremolinos

Torremolinos ligt in het zuiden van Spanje op 10 kilometer afstand van Malaga aan de Costa del Sol. Door de unieke ligging komen er ieder jaar vele toeristen naar deze plaats om van hun welverdiende vakantie te genieten. Niet zo vreemd  als je bedenkt dat als je een hotel in Torremolinos boekt je vlakbij het brede en schone strand logeert. Als je dus een strandliefhebber bent dan is Torremolinos een ideale bestemming om jouw vakantie te vieren. Het klimaat in dit gebied is perfect te noemen, van februari t/m december kun je nog van het prachtige weer genieten. En al zal je in het naseizoen niet altijd meer op het strand kunnen liggen, de temperatuur is nog altijd aangenaam.

Wat te doen in Torremolinos?

Zoals we al schreven kun je op het strand van Torremolinos vele uren doorbrengen maar wat is er nog meer te doen? Als je niet iedere dag op het strand wil liggen of als het een dagje wat minder mooi weer is dan zijn de mogelijkheden om wat anders te gaan doen ook ruimschoots aanwezig. Torremolinos ligt op 10 kilometer afstand van Malaga, het is daarom een aanrader om op de trein te stappen en deze stad eens te gaan bezichtigen. Malaga heeft namelijk heel veel te bieden als het gaat om cultuur, bezienswaardigheden en goed eten en drinken. Als je in Torremolinos logeert dan zul je ook eens naar het vissersplaatsje Carihuela moeten lopen. Al is het alleen al voor de gezelligheid en de vele goede visrestaurants. Loop je even wat verder dan kom je in Benalmádena en dit is vooral in de avond leuk om eens de haven te gaan zien. Een ander leuk uitstapje is naar het witte dorp Mijas, ook hier kun je met het openbaar vervoer naar toe en is zeker de moeite waard. Torremolinos zelf heeft ook een leuk oud stadje waar je lekker kunt eten en een drankje kunt doen.

Door de centrale ligging van deze badplaats zul je je geen moment vervelen als je op vakantie bent. Door de vele uitwijk mogelijkheden is er voor iedereen wat leuks te zien en of te doen. Kortom een vakantie naar Torremolinos is een aanrader!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel



© 2015 Carihuela, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.