Je reis van a tot z gepland

Je reis van a tot z gepland

Ben je op zoek naar de specialist op het gebied van groepsreizen? Dan zoek jij Duketravel.nl. Deze reisorganisatie kan je stedentrips, wintersportvakanties en survivalvakanties aanbieden tegen vaak zeer concurrerende prijzen. Duketravel.nl is ook al specialist op het gebied van bedrijfs- en schoolreizen. De klantwaardering spreekt echt boekdelen

Wil je op reis met een groep vanaf twintig personen en zoek je een zeer ervaren reisorganisatie? Doe dan zaken met Duketravel.nl. De hoge klantwaardering spreekt wat dat betreft al boekdelen en in totaal worden meer dan honderd verschillende bestemmingen aangeboden. De groepsreizen kunnen door Duketravel.nl helemaal op maat worden aangeboden, reizen naar prachtige steden als Berlijn, Barcelona, Rome en Praag of heerlijke, actieve wintersportvakanties.

De gehele reis wordt voor je geregeld, van A tot Z dus

Duketravel.nl kan je volledig ontzorgen en de gehele organisatie van de reis voor rekening nemen. Je bepaalt eerst wat je precies wilt en welke landen of steden de voorkeur genieten. Aa de hand van de door jou verstrekte gegevens kan Duketravel.nl vervolgens aan de slag. Nadat je een van de door Duketravel.nl geselecteerde reizen hebt uitgekozen, zal de reisorganisatie de gehele reis van A tot Z voor je plannen en kun jij zonder zorgen genieten van een telkens weer perfect georganiseerde reis.

Werkt alleen met de beste en zorgvuldig geselecteerde partners

Zoek je een groepsreis binnen Europa, wil je met een groep naar een bekende en interessante stad of wil je een survivalreis met school of met je bedrijf? Doe dan zaken met Duketravel.nl, een partij die samenwerkt met alleen zorgvuldig geselecteerde partners en die je altijd een scherpe offerte voor kan schotelen. Tijdens de reis staan de specialisten in het organiseren van groepsreizen overigens 24/7 tot je beschikking. Ook dat is een zeer geruststellende gedachte. Want tijdens elke vakantie zit het ongeluk nou eenmaal in een klein hoekje. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.