USA groepsreizen

USA groepsreizen

Europa is natuurlijk een prachtig continent waar veel te ontdekken en te beleven is. Alleen het is absoluut niet te vergelijken met een rondreis door de USA. Dit machtige land heeft een prachtig gevarieerd landschap met enorme afstanden.De contrasten in het land zijn enorm. Het ene moment sta je in een gigantische stad met druk toeterende auto’s. Het volgende moment lijk je alleen op de wereld te zijn in een schitterende natuur. Onze USA groepsreizen zoeken deze contrasten graag op. We gaan op zoek naar plekken die nog niet door iedereen gezien is. Daarbij combineren we natuurlijk de bezienswaardigheden die je zeker een keer gezien moet hebben. Onze USA groepsreizen staan in het teken van een actieve vakantie met leeftijdsgenoten. Samen ga je dit prachtige land ontdekken en unieke plekken bezichtigen.

USA jongerenreis boeken met leeftijdsgenoten

Wil je samen met leeftijdsgenoten op reis? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben onze USA groepsreizen ingedeeld op leeftijd. In verschillende leeftijdscategorieën zijn de rondreizen te boeken. Vanaf 18 jaar kan je met ons mee op een actieve vakantie naar Amerika. Er zijn verschillende thema’s waar je uit kan kiezen. We hebben een leeftijdsgroep van 18 tot 22 jaar, maar ook van 23 tot 35 jaar. Zo reis je met je eigen leeftijdsgenoten door dit prachtige land tijdens een USA jongerenreis. Samen gaan we op zoek naar de mooiste plekjes van Amerika. We gaan er een mooie reis van maken waar je jaren later nog steeds aan terugdenkt. Een reis die absoluut niet mag ontbreken op je bucketlist!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 dino4949, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.