De mooiste plekjes in Deventer

De mooiste plekjes in Deventer

Deventer is een prachtige stad hier in Nederland. Er zijn zoveel prachtige plekjes te vinden. Heel veel mensen kennen een hoop van deze plekjes helemaal niet. Het kan daarom best leuk zijn om deze plekjes een keer op te gaan zoeken. Deventer ligt centraal dus een hoop mensen kunnen er makkelijk heen. Deventer koek

Wanneer je in Deventer bent valt deze winkel eigenlijk niet te ontlopen.  Aan de Brink zit de Deventer Koekwinkel. Heel veel mensen gingen je al voor om even langs te gaan. het is een winkel waar je heerlijke koffie en thee kan krijgen. Het is allemaal behoorlijk ouderwets en je gaat dus eigenlijk wel een stapje terug in de tijd. Alles is huisgemaakt en je kunt heerlijke dingen ruiken en proeven. Het gebouw ziet er prachtig uit en je bepaald zelf of je alleen komt kijken of dat je misschien ook wel iets lekkers mee wilt nemen om thuis van te gaan genieten.

Gastrolounge St. Tropez

Wanneer je bij de koekwinkel bent geweest kun je eigenlijk direct door lopen naar Gastrolounge ST. Tropez. Het zit namelijk in dezelfde straat en het is zeker een plek die je graag zal willen bezoeken wanneer je in Deventer bent. Het is niet zo ouderwets als de koekwinkel, maar zeker een kijkje waard. Je kunt er voor lunch heen, maar je kunt er ook zeker weten wel voor een cocktail heen. Ze hebben een Franse stijl en dat is altijd wel heel erg een mooie aanwinst. Je kunt er ook lekker eten. 

Bakkerij Groote Poot

Een bakkerij mag natuurlijk niet ontbreken in de mooie stad Deventer. De bakkerij heeft een heel erg mooi gebouw en het brood word natuurlijk allemaal lekker vers gemaakt. De bakkerij heeft een ontbijt en lunch ruimte. Wanneer je je nieuwe aanwinst direct wil gaan opeten kan dit dus ook. Je kunt er zelfs een krant krijgen en een lekker kopje koffie als je geen ochtend eter bent. Ze zijn heel erg vriendelijk en ze hecht echt waarde aan hun klanten. Dit is tegenwoordig nog wel moeilijk om te vinden als je kijkt naar andere soorten winkels in deze tijd. 

Floor en Charlotte

Floor en Charlotte hebben een eigen winkel geopend genaamd Flotte. Het is een hele leuke winkel die van alles verkoopt. Het kan zijn dat je er kleding weg haalt of leuke hebbedingetjes. Op deze manier kun je altijd ook wel heel erg leuk cadeautjes kopen. Het is een fijne winkel, maar daarnaast zit het in een prachtig gebouw. Het is zeker het kijken waard en je kunt er misschien nog hele leuke dingen kopen voor jezelf of voor iemand anders. Dat is natuurlijk ook altijd heel erg mooi meegenomen als je in Deventer bent geweest.

 

 

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.