Top 10 SEO Tips om uw site in Google Top 10 te maken

Top 10 SEO Tips om uw site in Google Top 10 te maken

Als u uw site in Google Top 10 wilt maken, dan moet u een aantal standaard SEO-technieken volgen die niet alleen uw SERP verhogenIedereen wil zijn of haar site in Google Top 10 maken. Dus ze doen allerlei SEO en luisteren naar tips en technieken van SEO-bedrijven en -professionals. Het probleem met deze aanpak is dat ze veranderingen aanbrengen in het ontwerp en de structuur van de site als en wanneer ze de SEO-tips krijgen. Dit is geen correcte aanpak.

Als u uw site in Google Top 10 wilt maken, dan moet u een aantal standaard SEO-technieken volgen die niet alleen uw SERP verhogen, maar ook uw web-pagina-ranglijst verbeteren. Door consequent deze SEO-tips voor zoekmachineoptimalisatie te volgen, ziet u er natuurlijk uit en schiet uw site omhoog in de Google Top 10.

Tip 1 - Onderzoek voor een goede niche:

Zelfs als het een micro-niche is, maakt het niet uit. U moet uzelf ontwikkelen als expert op dit gebied. De mensen gaan op zoek naar uw site als u gezaghebbend wordt over een niche.

Tip 2 - SEO-vriendelijk ontwerp:

Plan uw site volgens de SEO-richtlijnen en maak hem zoekmachinevriendelijk. De site moet gemakkelijk te kruipen zijn door de zoekmachinerobots. Een sitemap aanvulling zal de zaken vergemakkelijken aangezien het is goedgekeurd door de grote zoekmachines zoals Google, Yahoo en MSN.

Tip 3 - Mini-onderzoek:

Een mini-onderzoek naar de door u geselecteerde niche, info over concurrenten, info over de gerelateerde niche is aan te raden. Dit zal uw kennis over het onderwerp verbeteren.

Tip 4 - Trefwoordonderzoek:

Voer een effectief keyword onderzoek uit. Ga niet voor de meeste gezochte trefwoorden. Aangezien het gaat om een sterke concurrentie, blijf dan uit de buurt van dergelijke concurrerende zoekwoorden. Kies altijd voor long tail keywords omdat deze weinig concurrentie hebben en meer gericht zijn. Trefwoordonderzoek is de moeilijkste stap in de ontwikkeling van de site. Dus je moet door en effectief zijn. Krijg de hulp van Keyword Research SEO Tools en verlicht uw zaken.

Tip 5 - Unieke inhoud:

Kopieer de inhoud niet van andere sites. Gebruik uw eigen taal en krijg unieke inhoud. Maak het verfrissender en interessanter voor de bezoekers. Dit zal u helpen om meer verkeer te krijgen en dus in Google Top 10 te komen.

Tip 6 -Submit Site To Directories:

Dien uw website in de gezaghebbende SEO-vriendelijke directories in om linkpopulariteit te winnen. Ook al is er een controverse gaande over het aanmelden bij betaalde directories, Google is net als de betaalde directories zoals Yahoo Directory. Zorg ervoor dat u de richtlijnen leest voordat u de site indient bij de directories, in het bijzonder DMOZ, die uw Google Top 10-ranking verhoogt, zoals alles.

Tip 7 - Artikelindiening:

Schrijf artikelen over je onderwerp en stuur ze naar de SEO-vriendelijke artikelmappen zoals Ezine, GoArticles etc. Ze zijn echt een geweldige bron om uw link populariteit op te bouwen. Als uw artikel geweldig informatief is, dan zullen veel van de webmasters dat artikel gebruiken en teruglinken naar uw site.

Tip 8 - Verfrissende inhoud toevoegen:

Bloggen is een zeer effectief hulpmiddel om verfrissende inhoud toe te voegen aan de site. Google houdt van de sites die voortdurend worden bijgewerkt met verfrissende inhoud. De bezoekers komen dus steeds weer terug, omdat ze meer gezaghebbende en onbevooroordeelde informatie van u verwachten.

Tip 9 - Promoot Site Online & Offline:

Denk niet dat offline promotie een tijdverspillend proces is. Maar heb altijd een mix van online en offline promotiemethoden. Alle promotieactiviteiten moeten er natuurlijk uitzien. Of het nu gaat om Google of een andere zoekmachine, ze houden allemaal van natuurlijkheid.

Tip 10 - Leer over zoekmachine optimalisatie SEO:

Zoals ik al eerder zei, moet je alle SEO-tips en -technieken die je hebt geleerd, implementeren. Maar zorg ervoor dat je altijd competent bent met SEO-methoden. Dit zal u helpen om te beslissen wat het beste en wat het slechtste is voor uw site. Zorg er altijd voor dat u het SEO werk vergemakkelijkt door de aanbevolen SEO software te gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat u de repetitieve en geautomatiseerde dingen in minder tijd afmaakt en daardoor uw tijd effectief besteedt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 BoltPosts, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.