SEO laten schrijven

SEO laten schrijven

Als website wil je graag hoog in Google staan. Dit is ook best haalbaar, maar het moet wel op de juiste manier gedaan worden. Hiervoor heb je bepaalde richtlijnen. Als een tekst binnen bepaalde richtlijnen geschreven wordt, mag de tekst SEO of zoekmachine geoptimaliseerd genoemd worden. Dit is wat je wilt bereiken als website.Zoekmachine optimalisatie

Voordat een tekst SEO geschreven is, moeten er een aantal richtlijnen aangehouden worden. Hierbij moet je denken aan bepaalde veel gezochte zoekwoorden en een aantal backlinks. Dit moet in de juiste mate toegevoegd worden aan de tekst. Ook moet je weten hoe je dit in de tekst kunt zetten. Dat kan namelijk ook nog best een lastige klus zijn.

Online marketing bureau

Aangezien het zo lastig is om SEO te schrijven, is het ideaal om dit door een bedrijf te laten doen. Een bedrijf die dit voor websites doet heet een online marketing bureau. Online marketing bureau's gaan een samenwerking aan met websites. Tijdens deze samenwerking gebeuren er een aantal dingen. Eerst wordt er vaak een plan van aanpak opgesteld zodat het online marketing bureau en jij zelf weten wat er moet gaan gebeuren aan je website. Dit gebeurd in overleg zodat jij ook nog wat inspraak hebt in het plan. Dat is namelijk vaak wel prettig 

Dit plan wordt ook wel de strategie genoemd. De strategie wordt bepaald door hoe je website er uit ziet. Zo wordt er ook gekeken naar wat het online marketing bureau voor je kan betekenen. Dit verschilt namelijk per website. Ook word je geholpen met het maken van een content plan. Een content plan is een plan waarin je bedenkt wat voor teksten je allemaal op je website wilt zetten. Door zo'n plan te maken, weet je wat je kunt verwachten. 

Nadat dit plan opgesteld is, gaan ze aan de slag met de dingen die in het plan staan. Vaak beginnen ze met een aantal backlinks uitkiezen die op je website komen te staan. Het idee van backlinks is dat een aantal andere websites een linkje naar jou website op hun website zetten en andersom ook. Op die manier worden gebruikers van de ene website naar de ander doorgelinkt. Zo werf je al snel een hoop meer gebruikers.

Na het uitkiezen van de backlinks wordt er ook gekeken naar een aantal veelgezochte zoekwoorden. Dit wordt gedaan voor elke tekst die herschreven moet worden. Als de backlinks en de zoekwoorden bepaald zijn, gaan ze aan de slag met het schrijven van de teksten. Je mag zelf het onderwerp bepalen van de teksten die geschreven gaan worden. Ook als je feedback hebt over de teksten kan je dit vaak tegen ze zeggen en krijg je ook zo snel mogelijk een antwoord met de aangepaste tekst terug. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.