Een webdesign

Een webdesign

Een webdesign voor je website is niet al te onbelangrijk. Het is eigenlijk hoe je je website vorm geeft. Het is heel erg belangrijk dat het goed gebeurd. Anders kan dit de bezoekers van je website beïnvloeden. Het is daarom erg belangrijk dat je je webdesign goed in orde hebt. De vindbaarheid

Een van de belangrijkste dingen voor een webdesign is toch zeker de vindbaarheid van je website. Je webdesign kan nog zo mooi op en top zijn, maar wanneer je vindbaarheid niet goed is zal je bezoekers aantal laag blijven. Het is wel belangrijk dat je website gevonden word.

Je website kan gevonden worden door het gebruik van SEO. Wanneer je SEO gebruikt kun je een heel stuk hoger in Google terecht komen. Wanneer je hoger in Google terecht komt, zal je meer bezoekers krijgen. Helaas is SEO toepassen niet zo heel erg makkelijk. Als je geen SEO toepast, zal je niet boven aan in Google terecht komen. De meeste mensen klikken alleen op de bovenste zoekresultaten. Wanneer je niet bovenaan staat, zal je dus niet vaak veel bezoekers krijgen. Je zal altijd iemand in de arm kunnen nemen om te helpen met de SEO en je zal dus veel beter scoren. 

De opmaak

De opmaak van je website hoort zeker bij je webdesign. De opmaak moet mooi zijn, maar tegelijkertijd ook zeker niet moeilijk. Wanneer een opmaak te moeilijk ingedeeld is, zal een bezoeker van je website al niet heel erg veel zin hebben om ver te kijken. Het is erg belangrijk om de website duidelijk te maken. Je moet dus genoeg informatie op je website hebben, maar niet teveel. Teveel informatie kan mensen overrompelen.

Voor de opmaak is het ook erg belangrijk om afbeeldingen te gebruiken. Wanneer je afbeeldingen gebruikt worden een hele hoop dingen voor veel mensen al een heel stuk duidelijker. Mensen willen vaak geen hele tekst lezen. Ze willen vaak makkelijk naar een afbeelding kunnen kijken, zodat ze het ook begrijpen. Je hebt er dus echt een voordeel aan als je genoeg afbeeldingen gebruikt. Je moet ook zeker niet te veel afbeeldingen gebruiken, want dat kan ook vervelend worden. 

Toegankelijk 

Toegankelijkheid voor je webdesign is ook heel erg belangrijk. Je moet niet alleen een makkelijke website hebben, maar ook een website waar iedereen op kan. De website moet niet alleen beschikbaar zijn voor een pc, maar ook zeker weten voor een mobiele telefoon. De meeste mensen hebben vaak geen zin om hun pc op te starten dus kijken ze even snel op hun telefoon.

Wanneer je een website toegankelijk wilt maken voor een mobiele telefoon, kan dit nog wel erg lastig zijn. Daar kun je natuurlijk altijd hulp voor vragen bij iemand die er echt verstand van heeft. 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.