Instagram, de tips en tricks die je wellicht nog niet kende

Instagram, de tips en tricks die je wellicht nog niet kende

Instagram is één van de wereld bekende social media apps.
Met de Instagram-app kun je o.a.: foto’s/video’s bewerken en plaatsen, op instagramfoto’s reageren, een like geven, een live video uitzenden en privé berichten naar elkaar sturen.
Daarnaast is het mogelijk om mensen te “volgen/followen”. Wanneer je iemand volgt dan blijf je op de hoogte van de berichten die deze persoon post. Tegenwoordig wil bijna iedereen zoveel mogelijk volgers en hartjes (vind-ik-leuks) op hun instagramprofiel hebben. Hoe meer followers en likes je hebt, hoe professioneler/bekender je profiel overkomt.Instagram voor bedrijven

Steeds vaker maken bedrijven gebruik van de instagram-app.
Logisch want als je op de juiste manier weet om te gaan met je instagramfeed dan zou je meer naamsbekendheid kunnen creëren. Wanneer je berichten over je product of dienst gaat plaatsen dan zien mensen die bericht voorbij komen. Dit kan voor potentiële klanten zorgen. Meer klanten betekent meer omzet. Je kunt een persoonlijk profiel hebben maar je kunt ook kiezen voor een bedrijfsprofiel.
 

Hoe stel ik een bedrijfsprofiel in?

Dit is heel simpel. Je gaat naar instelling en vervolgens ga je naar “account”.
Dan zie je daar een opsomming staan, onderaan staat “registreren voor een bedrijfsprofiel”.
Hier klik je op. Het enige wat je nu moet doen is de instructies volgen. Wanneer je hiermee klaar bent, heb je de mogelijkheid om berichten te gaan promoten tegen een bepaalde prijs.
Hierdoor krijgt je bericht een groter bereik, het wordt dus door veel meer mensen gezien.
Dit kan voor meer likes zorgen.
Vind je het maar niks en wil je terug naar je persoonlijk profiel? Dat kan.
Dit doe je als volgt: instellingen → account → terug schakelen naar persoonlijk account.  


 

Wat zijn hashtags?

Hashtags kun je toevoegen bij de beschrijving van je foto. Je plaatje zal dan beter en sneller gevonden worden. Hashtags zijn namelijk een soort van zoekwoorden.
Wanneer je een vakantiefoto upload dan kan je bijvoorbeeld #zomer #vakantie #lekkerweer gebruiken. Zorg er wel voor dat je profiel openbaar staat, anders hebben de tags geen nut!

Het gebruik van de tags kan voor meer likes en followers zorgen.

 

Hoe krijg ik meer instagram-volgers?

Om aan meer instafollowers te komen zijn er een hele hoop tips and tricks.
Eén van de belangrijkste dingen waarmee je rekening moet houden is het algoritme van instagram. Hoe actiever je bent op de app hoe beter en sneller je gevonden wordt.
Daarnaast is het belangrijk om regelmatig goede kwaliteit afbeeldingen te posten.
Wat ook kan helpen is om een bepaald thema te koppelen aan je profiel, denk aan: fitness, fashion, eten etc… De reden hiervan is dat accounts met een thema vaak sneller volgers erbij krijgen. Dit zijn een aantal belangrijke factoren die meespelen.
Vind je het nog steeds moeilijk of wil het maar niet lukken om instagramvolgers erbij te krijgen? Dan hebben wij nog een oplossing voor jou!
Je kunt namelijk op een heel makkelijke manier instagram-volgers bij ons kopen.
Bestel je ze vandaag dan ontvang je ze binnen 24uur.
 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij hebben een webshop waarop we allerlei producten voor Insta verkopen. De url van de shop is: https://www.instagram-volgers.nl/
Wij verkopen comments, followers, likes, video views en nog veel meer.
Ons meest verkochte product is het automatiseerpakket.
Dit betekend dat wij jou profiel gaan automatiseren, wij hebben hiervoor wel jouw wachtwoord nodig. Wees gerust, wij maken gebruik van een veilig systeem en geheimhouding. Met dit pakket krijg je échte 100% Nederlands/Belgische insta-volgers!
Ook zijn deze instavolgers stabiel, ze zullen dus niet snel gaan unfollowen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.