Hoe bouw je een winstgevende website?

Hoe bouw je een winstgevende website?

Wil je graag een website laten bouwen, dan kan dat wel eens een dure hobby worden. Voor een professionele website zal je toch al snel enkele duizenden euro's moeten betalen. En naast het laten bouwen ben je zelf ook nog eens verantwoordelijk voor de afbeeldingen, teksten en de opmaak.

Maar gelukkig kan het ook goedkoper. Niet elke website hoeft ingewikkeld te zijn met een uitgebreid content management systeem (CMS). Daarom maken we bij DaMedia ook simpele websites, vaak zonder CMS of met een simpel extern CMS. Het enige dat wij nodig hebben zijn een logo en foto's. Teksten zijn welkom, maar die kunnen we ook zelf schrijven.

Onderstaand een hele tekst over hoe je zelf een website kunt maken, in de laatste alinea een methode waarop het ook kan.Zelf doen met een onlineprogramma

In plaats van een website te laten bouwen kan je dit nu helemaal zelf, met behulp van een onlineprogramma. Hiermee kan je binnen een periode van 30 tot 60 dagen helemaal zelf een eigen website bouwen.

Dit klinkt misschien heel simpel en eigenlijk is dat het ook. Je doet dit omdat er met dit programma templates en software worden meegeleverd. Daarnaast leer je ook hoe je geautomatiseerde marketing moet opzetten, het schrijven van de juiste teksten en het optimaliseren van je conversie.

Het voordeel van dit onlineprogramma is dat je nu een groot deel van de verkopen automatisch kunt laten verlopen. Mocht je nog meer klanten willen dan je huidige klantenbestand, dan leer je ook hoe je op een eenvoudige, snelle manier meer kan verkopen.

Omdat je met een onlineprogramma werkt is het goed mogelijk dat niet alles meteen duidelijk is en dat je nog vragen hebt. Deze kan je via de email stellen. Het voordeel hiervan is dat je snel een antwoord hebt op al je vragen.

Vooruitgang

Met een eigen bedrijf ga je natuurlijk voor vooruitgang. Helaas gaat dit bij de ene ondernemer nou eenmaal sneller dan bij de andere. In de afgelopen eeuw is de ontwikkeling van de techniek het snelste gegaan sinds het ontstaan van de mensheid.

Je kent misschien bedrijven die failliet zijn gegaan en waarschijnlijk ken je ook bedrijven die het naar verwachting beter doen dan je in eerste instantie gedacht had. In iedere branche zullen er altijd bedrijven zijn die stoppen.

Dit houdt niet in dat het voor jou geen kans is om toch je eigen succesvolle bedrijf te starten. De grote vraag blijft natuurlijk hoe je dat het beste aan kunt pakken. Hou in gedachten dat de basis van ieder succesvol bedrijf bij internet ligt.

Het voordeel van internet is dat je bedrijf voortdurend door kan gaan. Daarom is het belangrijk om vandaag de dag als ondernemer een eigen website te hebben. En dan hebben we het niet over een website die er mooi uitziet maar een die het werk voor jou doet.

Het is de bedoeling dat je website klanten voor je gaat zoeken, emailadressen binnen kan halen en ook nog eens de verkoop voor je uit handen neemt. Zo zal de website je ongetwijfeld heel veel geld op gaan leveren. En dat is natuurlijk waar je als ondernemer zo hard voor aan het werk bent.

Het voordeel van dit internettijdperk is dat je als ondernemer met een paar muisklikken al een eigen website kunt bouwen. Waarom zou je er dan voor kiezen om geld te besteden aan een dure website die er wel prachtig uitziet maar verder niets meer doet dan dat?

Je zal niet de eerste ondernemer met een nieuwe website zijn die in de problemen komt omdat de website niet onmiddellijk resultaat oplevert. Toch is dit op zich heel makkelijk op te lossen. Door gebruik te maken van een nieuw systeem wordt je website winstgevend zonder dat je er zelf veel tijd in hoeft te steken.

Het moet toch een heerlijk gevoel zijn om de eigenaar te zijn van een website die je niet in de stress laat zitten of het wel goed gaat komen met je bedrijf? Dit is ook het geval als je al een succesvol bedrijf hebt maar wanneer het niet lukt om nog meer klanten binnen te halen.

Met een onlineprogramma kan je al die problemen niet alleen omzeilen maar ook heel eenvoudig zelf oplossen. Met een kleine investering kan je ervoor zorgen dat je bedrijf groeit zonder dat je daar zelf al je tijd en geld in moet steken.

Simpele websites

Na alle gedoe met een onlineprogramma waarbij het resultaat net niet aansluit bij je wensen is uitbesteden aan DaMedia ook een optie. Na overleg over de wensen maken we een snelle opzet van de website als uitgangspunt waarna we verder bouwen om alles naar wens te maken. We werken met simpele code zodat er geen duizenden files op de server komen te staan, we zorgen dat de foto's in de goede grootte op de website komen en maken een mooi formulier in de huisstijl.

Ons huidige project is een extra website voor onszelf, debestegids.nl. Hierop plaatsen we links en artikelen zodat ook uw website beter gevonden kan worden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 damedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.