Zelf een website maken

Zelf een website maken

Your Concept Webdesign Limburg is een bedrijf met al jaren ervaring met WordPress en WooCommerce webshop. Bij Your Concept kun je zeer voordelig een website laten makenWanneer je zelf een website wilt gaan maken voor je bedrijf of instelling wordt er al vaak een keuze gemaakt in standaard Sitebuilders zoals Jimdo, Strato en Jouwweb. Bij deze site buiders kun je vaak gratis van start en zet je binnen no-time een redelijke website op.

Maar wat zijn nu de voor en nadelen van deze sitebuilders en zijn er ook alternatieven? In het onderstaande artikel proberen wij dit zo helder mogelijk voor je uit te leggen.

Bij bijvoorbeeld jimdo.com kun je al gratis aan de slag en kun je gebruik maken van alle basisfuncties, het nadeel is dat je niet gebruik kunt maken van je eigen domeinnaam maar enkel een subdomein zoals bijvoorbeeld jebedrijfsnaam.jimdosite.com en wordt er automatisch ook nog reclame getoond op je eigen website, ook ontvang je hierbij geen technisch support bij eventuele vragen.

Wil je dit allemaal niet dan kun je upgraden naar een “Start Pakket” dit kost €9,00 per maand en kun je gebruik maken van je eigen domeinnaam en alle PLAY-functies. Een stap verder betaal je al snel €20,00 of €39,00 per maand maar dan ben je uiteindelijk nog niet eens zelf eigenaar van we website of webshop. Het verplaatsen naar een andere provider is door de closed software niet mogelijk en eventueel maatwerk al helemaal niet.

Een beter alternatief is een WordPress website, dit is een opensource software waarmee je redelijk eenvoudig mee aan de slag kunt en is het ook nog eens gratis. Het enige wat je nodig hebt is een stukje webruimte en een domeinnaam.

Natuurlijk kun je een WordPress website ook laten maken door een professionele webdesigner die echte kennis heeft van het  WordPress platform. Teven kun je ook perfect aan de slag met de WooCommerce Webshop software waarmee je een eigen webwinkel kunt inrichten.

Your Concept Webdesign Limburg is een bedrijf met al jaren ervaring met WordPress en WooCommerce. Informeer naar de prijzen en wij zijn van mening dat je niet meer zelf aan de slag wilt gaan met het zelf maken van een website of webshop.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 yourconcept, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.