Inloggen op Ziggo Mail

Inloggen op Ziggo Mail

Er zijn diverse manieren om in te loggen bij Ziggo Mail. Dit kan wanneer je internet hebt van de provider Ziggo en een bijbehorend e-mailaccount. Wanneer je nog geen e-mail adres hebt, kun je deze online registreren. Hiervoor heb je wel je klantnummer, postcode en huisnummer nodig. Ziggo controleert dan of je inderdaad klant bij hun bent en maakt een e-mailadres voor je aan. We geven je de instellingen, adviezen en tips om zo goed mogelijk gebruik te maken van je Ziggo webmail account.Gebruik van jouw Ziggo mail

Wanneer je een account hebt bij Ziggo kun je deze op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem toevoegen aan een mailprogramma op de computer of telefoon, maar je kunt je mail ook checken via webmail. Deze optie is vrij handig, omdat je niet alleen de pagina kunt inrichten zoals jij dat wilt, maar ook je agenda kunt toevoegen, waardoor je alles meteen op 1 plek bij de hand hebt. Tevens is er een mogelijkheid om niet alleen je Ziggo mail, maar ook je Hotmail/Outlook en Gmail account te koppelen en zo dus alle mails bij elkaar te bekijken. Tot slot krijg je ook nog eens 15 GB webruimte bij je mail account, zodat je gemakkelijk jouw foto’s en video’s via de mail kunt versturen.

Altijd overal bereikbaar

Het fijne van de Ziggo mail is dat je altijd en overal bereikbaar bent. Doordat je inlogt op je eigen online omgeving, kun je ten alle tijden bij je mail, adresboek en foto’s komen. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon met toegang tot internet. Ben je dus onderweg en weet je het adres niet meer? Even inloggen op je mail en het is zo opgelost. Door jouw andere mailadressen zoals van Hotmail en Gmail ook te koppelen aan je Ziggo mail, heb je ook die berichten altijd bij de hand en hoef je niet op verschillende plekken in te loggen. één centrale inbox voor al jouw inkomende en uitgaande e-mails.

Diverse extensies

Bij de Ziggo webmail kun je inloggen wanneer jouw emailadres eindigt op een van de volgende extensies: @ziggo.nl @home.nl @upcmail.nl @a2000.nl @chello.nl @quicknet.nl @casema.nl Zoals h=gezegd kun je ook elk e-mailadres eindigend op @live.nl, @outlook.com, @hotmail.com of @gmail.com, toevoegen aan je webmail account.

Inloggen op jouw mail

Om in te loggen op jouw Ziggo mail, of een van je andere gekoppelde accounts, ga je naar de website van Ziggo: https://mail.ziggo.nl/appsuite/ Hier kun je inloggen met, het door jou ontvangen, emailadres van Ziggo en jouw wachtwoord. Zodra je in de webmail omgeving komt, kun je bovenin kiezen voor E-mal, adresboek, agenda, taken en Drive. Wanneer je op E-mail klikt krijg je alle nieuwe e-mails te zien en ben je in de gelegenheid om een email op te stellen en te verzenden. Bij deze e-mails kun je ook bijlages, zoals een document of een foto, toe voegen. Wanneer je personen hebt opgeslagen in het adresboek hoef je alleen maar de naam in te typen en de geadresseerde zal in het vakje aan verschijnen.

Voordeel van de Webmail

Waarschijnlijk is het je inmiddels wel duidelijk dat Webmail van Ziggo vele mogelijkheden biedt. Juist het feit dat je echt overal kunt inloggen en jouw mail bekijken is ideaal. Gebruik van webmail is dus een absolute uitkomst als je altijd en overal via de mail bereikbaar wilt zijn.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Bert1505, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.