Hoe kies je beste hosting voor je Wordpress blog?

Hoe kies je beste hosting voor je Wordpress blog?

Het kiezen van de juiste hosting provider voor je website is lastig. Je wilt natuurlijk de juiste keuze maken op basis van reviews, kwaliteit en prijs. Maar daarnaast heb je vast ook nog unieke behoeften. Met andere woorden, waar moet je precies op letten bij het kiezen van een hostingpartij? Na het lezen van deze blog weet je precies wat belangrijk is!Als je een goede webhost nodig hebt voor je WordPress-blog, heb je waarschijnlijk niet heel veel serverruimte nodig. Maar als je een e-commerce website hebt, is er iets meer pk vereist. Zo ben je niet beperkt in de hoeveelheid content die je kunt delen met je potentiële klanten. Je wilt natuurlijk niet dat je potentiële kopers verliest doordat je website te traag of niet beschikbaar is.

Wat onderscheidt een een redelijke webhost van een fantastische webhost?

  • Uitstekende prestatie. Soms kan een website traag aanvoelen, dat te maken kan hebben met slechte prestaties van de webhost. Het hebben van een snelle website is van cruciaal belang als je je publiek wilt laten groeien, dus houd deze meetwaarde in de gaten. Je kunt een vergelijkingstest op gebied van snelheid doen met Pingdom en Load Impact.

  • Concurrerende prijzen. Zoals je zou verwachten, zijn enkele van de beste hostingdiensten niet goedkoop. Er zijn echter genoeg hostingpartijen die kleine tot middelgrote blogs aankunnen zonder een enorm gat te slaan in je budget.

  • Service. Wat uitstekende hosts scheidt van alle andere services die er zijn, zijn de gespecialiseerde functies en service die ze bieden. Sommige hosts hebben een uitstekende klantenservice en forum waar je andere gebruikers om raad kunt vragen. Ook kleine extra’s zoals gratis SSL-certificaat, WordPress ondersteuning en niet goed, geld terug service maken het verschil. Als je een weloverwogen keuze wilt maken, kun je kijken naar de beoordelingen van klanten en hoe goed ze scoren in de reviews.

Dit zijn niet de enige criteria waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar een webhost, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn meetbaar. Je kunt deze gegevens achterhalen en gebruiken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over welke host dient je moet kiezen.

De host die je kiest, is van enorme impact op de prestaties van je site. Omdat je blog het verdient om op het beste platform te worden gehost, is onderzoek in het voorstadium van cruciaal belang. Bovendien kan het je veel hoofdpijn besparen. Er zijn tal van concurrerende hosting diensten met topfuncties voor beste hosting, dus er is absoluut geen reden om te kiezen voor een host die niet aan je behoeften voldoet.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 UmaTeurman, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.