Eigen startpagina maken

Eigen startpagina maken

Het maken van een eigen startpagina kan een hele uitdaging zijn. Je kunt namelijk zelf alles beslissen voor je eigen startpagina. Je kunt zelf bepalen waarom je een eigen startpagina maakt en voor welke doelgroep deze geschikt is. Misschien houd je erg van honden of paarden en wil je graag deze interesse delen met andere liefhebbers. Jouw doel wordt dan misschien informatie geven en een logboek bij houden van jouw gebeurtenissen, andere mensen kunnen dan meelezen. De bezoekers die dan veelal op jouw startpagina zullen komen zijn dan voornamelijk mensen die dezelfde interesse hebben als jij.De reden dat steeds meer mensen een eigen startpagina maken is omdat ze hun creativiteit hierin kwijt kunnen. Mensen kunnen interesses met elkaar delen en ze ontmoeten nieuwe mensen met dezelfde hobby. Het kan zijn dat je mensen leert kennen die niet als jij ADHD hebben, of mensen die net als jij een ziekte hebben waar je veel door thuis zit. De startpagina kan dan een prima methode zijn om anderen op de hoogte te brengen van jouw aandoening, dus informatie geven, maar je kunt er ook andere mensen door leren kennen en op deze manier met elkaar in contact worden gebracht. Dit houdt in dat jouw startpagina dus een tweeledig doel kan hebben, mensen ontmoeten van je eigen soort of interesse en mensen informatie geven over hetgeen waar jij je mee bezig houdt.

Veel kinderen vinden het ook leuk om een eigen startpagina te maken. Ze vertellen hier wat ze leuk vinden, ze plaatsen hier spelletjes die ze leuk vinden en deze interesses delen ze met klasgenoten. Ze vertellen elkaar wat ze doen en waarom. Op deze manier leren jonge kinderen ook op een leuke manier om te gaan met internet.

Het maken van een eigen startpagina kan in weinig tijd. Het kan ook zijn dat je er graag de tijd voor neemt en graag alle informatie die je hebt hier op wilt plaatsen. Maar je kunt hem ook in delen opzetten. Als je een eigen startpagina wilt maken is het mogelijk om dat gratis te doen, maar dat kan niet overal. Kijk vooraf daarom goed wat de kosten zouden zijn en wat je allemaal kunt met je eigen startpagina. Kun jij andere startpaginas bekijken en toevoegen aan je favorieten en op deze manier een groter sociaal netwerk krijgen? Probeer het allemaal eens uit door zelf een eigen startpagina te maken

Het is ook mogelijk om een startpagina op te richten om je website(s) SEO technisch een boost te geven. Het is dan wel de vraag of dit qua tijdsinvestering loont. Een startpagina dient minimaal 20 links te bevatten en zal vooral in begin even wat tijd nodig hebben om er even in te komen. Wanneer je eenmaal bekend bent met het systeem zal het niet zo veel tijd kosten om een startpagina in elkaar te zetten. Wil je liever helemaal geen tijd kwijt zijn kan je ook besluiten om startpagina links te kopen. Het grote voordeel is dat je grootschalig in kan zetten in vrij korte tijd. Het beheer van de startpagina's heb je geen omkijken aan, het enige wat je hoeft te doen is startpagina links kopen. Eenmaal geplaatst zal je linkprofiel beduidend verbeteren met alle positieve gevolgen van dien. Het uiteraard wel zaak dat er aan wat SEO regeltjes gehouden word zoals bv. variatie in ankterteksten en gebruik van deeplinks.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 goedbegin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.