Evenementen App Laten Maken

Evenementen App Laten Maken

Nederland is het festival en event land bij uitstek en houden wij als Nederlanders van feestjes. Als organisator wilt u uw bezoekers natuurlijk voorzien van de beste informatie en hoort hier tegenwoordig ook een app bij. Niet elke organisatie is bekent met de kosten van een app en hoe dit in zijn werk gaat en leggen wij dit graag uit.Evenementen App

Zomaar een evenementen app laten maken kan vrij kostbaar zijn en aangezien een evenement vaak uit een dag of weekend bestaat tot hooguit enkele dagen wegen voor kleine event organisaties de kosten niet altijd op tegen wat het kan opbrengen. Toch zijn er volwaardige oplossingen om een app te laten maken tegen een fractie van de prijs van een maatwerk applicatie.

Zo zijn er bepaalde app systemen die de functies voor een event app al in huis hebben en hierdoor kan je al voor een gering bedrag toch een complete app aanbieden aan je bezoekers welke ook nog eens geschikt is voor de meeste iPhone en Android toestellen.

Hoe werkt het?

Een app systeem is een voor ontwikkelt systeem en heeft een flink aantal functies al in huis.Zo kan je via dit systeem een complete app opleveren in verschillende stijlen, kleuren afstemmen en de gehele layout bepalen tot aan buttons toe. Hiernaast kan je de functies afstemmen op de branche, in dit geval evenementen. Denk hierbij aan een line up bij een festival tot aan sprekers bij een bedrijfsevent. Ook kan je standaard informatie verwerken hoe je naar de locatie kan komen tot aan de kosten en het bestellen van tickets.

Naast deze app wordt ook een AMS, App Management Systeem, geleverd om voor, tijdens en na een event aanpassingen te kunnen doen, statistieken in te zien en push berichten te versturen. Push berichten kunnen zeer handig zijn om bezoekers en app gebruikers te attanderen op een optreden wat begint of te wijzen op calamiteiten.

Kosten van een app

Als organisatie ben je natuurlijk benieuwd wat een evenementen app zou kunnen kosten. Er zijn natuurlijk meer bedrijven die een dergelijke app aanbieden maar ben je bij iMediaStars al voor 379 euro klaar. Hiervoor heb je een compleet ingerichte app met allerlei handige functies naar keuze en plaatsen wij de app 3 maanden voor je in de App Stores.

Ben je dan ook benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 imediastars, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.