Op zoek naar een stabiele IT-infrastructuur? Kies voor Datwyler!

Op zoek naar een stabiele IT-infrastructuur? Kies voor Datwyler!

Wanneer mensen aan Informatie Technologie denken, denken ze vaak alleen aan computers. Verder denken ze vaak alleen aan alle zaken die zich online afspelen. Waar vaak niet aan gedacht wordt, is dat alle data die de persoon te zien krijgt ook ergens opgeslagen moet zijn en moet worden verwerkt. Dit staat vaak opgeslagen in grote datacenters, die voorzien zijn van vele computers. Deze computers hebben ook verschillende producten en een infrastructuur nodig. Deze producten worden door ons verkocht, en de producten van Datwyler hebben hierbij een speciaal plekje in ons assortiment.Wat is Datwyler precies?

Datwyler is een groot en betrouwbaar merk wanneer het aankomt op producten die te maken hebben met de IT-infrastructuur. Dit merk doet al jaren mee in de branche en heeft naam gemaakt als een producent met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Datwyler produceert veel verschillende producten, zoals patchpanels, connectoren en UTP kabels en FTP kabels. Ook voor opbouwdozen, afdekramen en rangeerpanelen bent u bij Datwyler aan het juiste adres. Omdat de producten die verkocht worden vaak worden gebruikt voor het aanleggen van grote infrastructuren of dataparken, zijn er geen losse prijzen opgenomen bij het assortiment. Per klant stellen we een aparte offerte op, afhankelijk van het aantal producten en de verschillende producten dat het bedrijf wil afnemen.

Zijn er nog andere mogelijkheden?

Naast Datwyler zijn er nog verschillende andere merken die producten verkopen op het gebied van IT-infrastructuur. Zo heeft ieder merk zijn eigen specialisme. In ons assortiment vindt u veel verschillende andere merken, waarvan er altijd eentje bij uw IT-vraag zal passen. Weet u niet waar u moet beginnen? Neem even contact op met ons filiaal. Onze specialisten in het magazijn zullen u adviseren, zodat u de juiste producten zal aanschaffen. Wij zorgen dat de producten naadloos aansluiten op uw behoeften. Hierdoor heeft u weinig omkijken naar uw IT-infrastructuur. Dat is erg belangrijk, omdat het aanleggen van de IT in een bedrijf een tijdrovende klus is. Wanneer de producten niet precies voldoen aan uw eisen, zal u onnodig veel aanpassingen moeten doen. Met onze service zal u deze problemen niet hebben. Veel makkelijker kunnen we het u niet maken!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.