Website nodig? Start vandaag!

Website nodig? Start vandaag!

Als offline winkelier overleven in een online tijdperk is lastig. Vele winkels sluiten gedwongen, maar daar staat tegenover dat de online verkoop via websites en webshops steeds harder gaat.Vroeger kon je met een winkel genoeg omzet draaien en werd er niet eens aan een website gedacht, maar vandaag is een website niet meer weg te denken in deze moderne wereld. Leuk zo’n website, maar hoe maak je een goede website wat zorgt voor genoeg leads en uiteindelijk conversie? Daar helpen we je graag een handje mee. 

Website op maat

Een website maken klinkt vaak ingewikkeld en dat is het ook. Je kunt ervoor kiezen om zelf een website op te richten, maar je kunt ook een website op maat laten maken. Een website die je zelf volledig kan inrichten naar jouw huisstijl, wensen en ideeën. Een webdesigner legt de basis van jouw eigen website en als deze volledig naar wens is, wordt de website startklaar gemaakt. Het grote voordeel is dat je het volledig uit handen kan laten en je volledig kan focussen op je start-up company. Telstar Webprojecten & Advies helpt graag je doelen realiseren. 

Wordpress Website 

Naast een gepersonaliseerde website is er ook een website op basis van een open source-techniek. Makkelijker verwoord: een WordPress website. Deze website biedt veel thema’s, webdesigns en plugins om je eigen website te ontplooien. Ga op zoek naar handleidingen voor het maken van een WordPress website en maak het voor jezelf zo eenvoudig mogelijk. Uitbesteden kan natuurlijk ook. Wel zijn de maandelijkse kosten van een WordPress website wat hoger dan bovenstaande optie, doordat er periodieke controles uitgevoerd worden en diverse back-ups worden gemaakt. Dit zorgt er wel voor dat je website zo goed mogelijk functioneert en dat je onbezorgd kan genieten van een prachtige website. 

Goed vindbaar

Dat je een eigen website wilt starten is merkelijk, maar waar moet je nu op letten om je website succesvol te maken en ook te behouden? Je kunt een mooie website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit natuurlijk geen waarde. SEO (zoekmachine optimalisatie) is hierin erg belangrijk. Of een website goed gevonden wordt, ligt aan de content van je website, de links en de relevantie van de inhoud. Wees hierop voorbereid en maak een goed plan om de doelen van je website te behalen. Door goede optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in de zoekmachines, wat uiteindelijk kan resulteren in een succesvolle onderneming!


 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sarah123, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.