Voor- en nadelen Magento 

Voor- en nadelen Magento 

Wilt u een Magento webshop laten maken maar wilt u graag weten wat de voor- en nadelen zijn, we beschrijven het hier. Magento is het meest gebruikte open source webshop platform in Nederland. Het grote voordeel van Magento is dat het zo ontwikkeld kan worden dat het volledig voldoet aan de eisen en wensen die je aan je webshop stelt.Grote bedrijven kozen al voor Magento maar kleinere bedrijven kiezen er ook steeds vaker voor. Magento heeft ook veel marketingvoordelen tegenover andere webshop systemen. Zo kunnen er verschillende marketingrapporten worden gemaakt en is de Magento 2 zeer goed voor de zoekmachine optimalisatie.  

Open source 
Open source wil zeggen dat de code openbaar is en dus aangepast kan worden. Zo kun je je eigen maatwerk Magento webshop laten ontwikkelen. Er zijn verschillende extensies gemaakt om de webshop uit te breiden.  

Enkele voordelen Magento 
- open source 
- zeer veel plug-ins beschikbaar 
- zeer veel verschillende templates beschikbaar 
- SEO vriendelijk 
- multi-shop mogelijkheden 
 
Enkele nadelen Magento 
- nadelige snelheid/laadtijd (tenzij je hem host op een speciale server voor Magento) 
- geen support van Magento zelf 
- bugs dienen verholpen te worden door een Magento specialist 

Magento heeft eigenlijk alleen maar voordelen. De nadelen zijn te voorkomen en bij een goede, betrouwbare samenwerking op te lossen! Heeft u advies nodig van echte Magento specialisten dan kunt u contact opnemen met Shadow Internet Solutions. Zij maken een advies op maat en gaan samen kijken wat de wensen zijn en wat de beste oplossing is voor uw bedrijf! Voor meer informatie over de Magento webshop  of voor een afspraak neem gerust contact op, onze specialisten staan altijd voor u klaar. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.