Waarom roken mensen een elektronische sigaret?

Waarom roken mensen een elektronische sigaret?

Elektronische sigaretten kunnen echter op veel manieren schadelijk zijn.

Het is het beste om een manier te vinden om te stoppen met roken van een elektrische sigaret.

Dit helpt om een elektrische sigaret te stopen:

-Houd de wil om te stoppen met roken

-Om het programma op de telefoon te installeren Quit smoking Buddy

-Om te sporten

-Dat je altijd bezig bent iedere dag dat helpt om niet na te denken over elektrische sigaret

-Probeer de plaatsen niet langslopen waar je rookte

-Voor sommige mensen helpen als je praat over wanneer je in het verleden hebt gerookt, maar voor anderen is het het beste om niet over sigaretten te praten (hangt af van hoe je bent als persoon)

Ik hoop dat mijn artikel je zal helpen te stoppen met roken.Hoeveel mensen aan sigaretten doodgaan is niet in te schatten.

Roken nog steeds een ondeugd waar veel Nederlanders niet mee kunnen stoppen.

Waarom blijven Nederlanders roken, hoewel er zoveel waarschuwingen zijn, zoveel antirook meldingen?

Daar zijn veel verschillende redenen voor.

De roker is een persoon die niet genoeg wil heeft om te stoppen met roken.

Iedereen weet dat er gevaren zijn als je een gewone sigaret of een elektronische sigaret rookt, maar toch geven de meeste mensen niet veel belang.

Welke schadelijke stoffen bevatten de elektronische sigaret?

Elektronische sigaretten worden steeds populairder, het wordt beschouwd als een veilige manier om te stoppen met roken of iets ongevaarlijks.

Maar als we zorgvuldig naar de ingrediënten kijken, merken we dat er enkele tekenen zijn van schadelijke orgaanschade.

Er zijn veel smaken, meer dan 7000 smaakvariëteiten beschikbaar in vloeibare vorm, en om ze te maken gebruiken fabrikanten stoffen zoals diacetyl, acetoine en 2,3-pentaandion.

Al deze kunnen ernstige gevolgen hebben voor het hele ademhalingssysteem, vooral omdat ze worden gebruikt in de meeste soorten elektronische sigaretten.

Diacetyl is een geelachtig groene chemische stof die wordt gebruikt om een specifieke smaak te verkrijgen.

Het bevat ook obliterante bronchiolitis in dit product, een ernstige aandoening die de luchtweg kan blokkeren.

Elektronische sigaretten bevatten ook acetoïne.

Acetoine is een andere verbinding, een additief dat wordt gebruikt in sigaretten, nu aanwezig in de elektronische sigaret.

Deze stof is irriterend voor de ogen, de huid en het slijmvlies van de longen en kan bij inademing giftig worden, zelfs in kleine hoeveelheden.

Momenteel worden er tests uitgevoerd omdat, zoals diacetyl, acetoïne het risico op oxidatieve stress verhoogt en leidt tot systemische degradatie.

Wat nicotine betreft, is de aanwezigheid ervan afhankelijk van het merk van de fabrikant. Sommige elektronische sigaretten bevatten een kleine hoeveelheid nicotine, sommige helemaal niet.

Maar zelfs in dit geval werden onregelmatigheden gevonden, inconsistent in de presentatie op het etiket, gewoon een andere marketingstrategie.

Slecht nieuws voor degenen die dachten dat het nieuwe iQOS elektronische sigarettenmodel gezonder was dan de klassieker.

iQOS brandt geen tabak, maar het verwarmt bij hoge temperaturen en bevat vier keer meer nicotine dan een gewone sigaret.

Het enige voordeel, als je het zo kunt noemen, is dat het geen rook produceert en dat het in afgesloten ruimtes kan roken.

Leveranciers die elektronische sigaretten maakten, proberen hun product te kopen.

Ze zeggen dat elektronische sigaretten gezonder zijn dan normale sigaretten.

Leveranciers zeggen dat normale tabakssigaretten ongeveer 4.000 schadelijke stoffen bevatten, van deze ongeveer 50 zijn carcinogenen, deze stoffen zijn nu te vinden in elektronische sigaretten.

Elektronische sigaretten kunnen u helpen alle normale sigaretten te vervangen of op te geven.

Elektronische sigaretten vervuilen niet, ruiken en verbranden niet, de roker inhaleert alleen dampen die nicotine bevatten en niet teer, maar ook andere schadelijke stoffen die in normale sigaretten worden aangetroffen.

Het lijkt mij dat een elektronische sigaret of normale sigaret een product is dat het menselijk lichaam doodt.

Leveranciers adviseren u om normale sigaretten te laten staan.

Leveranciers zeggen dat “u nadenkt over stoppen met roken, aangemoedigd door het advies van vrienden en familie. U bent op de juiste plaats gekomen omdat we een nieuwe oplossing voorstellen om klassieke sigaretten op te geven en geleidelijk voorgoed te roken. De voordelen van het gebruik van een elektronische sigaret zijn vele, waarvan we u eraan herinneren dat u overal kunt roken, op plaatsen waar klassiek roken verboden is, ook schadelijke stoffen van klassieke tabakssigaretten verwijdert, u nicotine zult behouden waarvan u het bedrag geleidelijk kunt verminderen. Met behulp van elektronische sigaretten zullen de kosten aanzienlijk dalen, de economie is meer dan 80% per maand ten opzichte van sigarettenrook. “

Het lijkt mij dat leveranciers hun product gewoon willen verkopen als een elektronische sigaret. Hoe beter elektronisch roken van sigaretten dan normaal roken van sigaretten? Beide absurde sigaretten zijn slecht voor je gezondheid.

Elektronische sigaret is een batterijsigaret waarmee nicotine of niet-nicotinedoseringen van dampen kunnen worden geïnhaleerd.

Elektronische sigaret is ontworpen om een soortgelijke smaak en fysieke sensatie te geven aan tabakssigaretten, terwijl er geen rook of verbranding in de werking ervan is.

Een elektronische sigaret heeft de vorm van een langwerpige buis, hoewel vele zijn ontworpen om op het uiterlijk van echte rookproducten, zoals sigaretten, te lijken.

De meeste elektronische sigaretten zijn wegwerpbare apparaten met reserveonderdelen en oplaadbaar. Er is ook een aantal wegwerpbare elektronische sigaretten gemaakt.

Het proces creëert een gevoel van ontspanning, vergelijkbaar met roken, maar volgens welke mensen het gebruiken, zonder de kankerverwekkende chemicaliën die door tabak worden gemaakt.

Met andere woorden, degenen die overschakelen van roken naar "geïnhaleerde dampen" kunnen op een gezondere manier hun nicotinebehoeften garanderen.

Elektronische sigaretten kunnen echter op veel manieren schadelijk zijn.

Ten eerste zijn er zorgen over de exacte identiteit van de stoffen die mensen gebruiken, met name jongeren en adolescenten, die worden ingeademd.

Ten tweede wordt ook bekritiseerd hoe deze elektronische sigaretten worden gepromoot, waardoor pogingen om mensen over te halen om te stoppen met roken worden ondermijnd.

Producten voor nicotinevervangende therapie, zoals speciale pleisters, worden bijvoorbeeld als geneesmiddelen beschouwd en gepatenteerd als producten voor de gezondheidszorg, wat niet het geval is met elektronische sigaretten die worden gepromoot als alternatief voor het roken van tabak.

Met elektronische sigaretten kunnen mensen overschakelen naar een andere manier om nicotine te nemen, een veel veiliger dan blijven roken.

Nicotine-bevattende dampen in elektronische sigaretten kunnen leiden tot de vorming van formaldehyde, een kankerverwekkende stof die ervoor zorgt dat deze apparaten vijf tot vijftien keer meer toxisch zijn dan conventionele sigaretten, volgens een Amerikaanse studie.

Wetenschappers hebben een "inhalatie" -machine gebruikt voor elektronische sigarettendampen op lage en hoge voltaïsche volumina om te leren hoe formaldehyde, een bekend carcinogeen, aromastoffen, propyleenglycol en glycerine worden gevormd.

Wetenschappers hebben geen formaldehyde gevonden wanneer de elektronische sigaret, die op een laag voltage (3,3 volt) werkt, normaal de vloeistof in zijn tank verwarmde.

Deze apparaten gebruiken een batterijgevoede elektrische weerstand om de nodige warmte te produceren.

Maar toen de vloeistof veel meer werd verwarmd (weerstand met een 5 volt elektrisch voltage), was het formaldehyde niveau dat werd gevormd veel hoger dan dat van typische sigaretten.

Dus, een persoon die elektronische sigaretten rookt, inhaleert dagelijks het equivalent van drie milliliter van deze opgewarmde vloeistof, absorbeert ongeveer 14 milligram formaldehyde.

Als we het vergelijken, absorbeert een persoon die dagelijks een pakje sigaretten rookt ongeveer drie milligram van dit carcinogeen.

Op de lange termijn kan de dagelijkse inademing van 14 milligram (+ of - ongeveer 3 milligram) van deze schadelijke stof het kankerrisico met 5 tot 15 keer vermenigvuldigen, volgens eerdere studies.

De roker begint te roken met een normale sigaret en met de omgeving van een vriend of vriendin.

Op pakjes sigaretten hebben ze een aantal zeer vreselijke foto's die ik zie als ik zie dat sigarettenpakjes schaars lijken.

Rokers willen na enige tijd de sigaret verlaten en gaan de elektronische sigaret roken.

Ze denken dat het makkelijker is om te stoppen met roken, maar het is niet waar.

Het is het beste om te proberen tabak direct te stoppen is moeilijk te weten, maar dit is de enige manier om te stoppen met roken.

Er zijn ook veel positieve of negatieve tabaksadvertenties.

Het programma heet Quit smoking Buddy en je kunt dit programma downloaden en het zal je helpen en met een beetje wil zal het je zeker helpen de elektronische sigaret te stoppen.

Dit programma geeft je een positief gevoel over het stoppen van elektronische sigaretten.

Het was niet eenvoudig om een elektronische sigaret achter te laten, want de lichaamstabak helpt je niet echt je sigaret te verlaten.

Je wordt stressvol, rusteloos en als je koffie drinkt, rook je een elektronische sigaret en als je de elektronische sigaret stopt, is het heel moeilijk om koffie te drinken of naar huis te gaan waar je hebt gerookt.

Wat helpt om te stoppen met elektronisch sigaretten roken is eerst en vooral om de wil en het vertrouwen in u te hebben om te slagen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Steluta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.