Seks tijdens de menstruatie

Seks tijdens de menstruatie

Het hebben van je menstruatie, elke maand opnieuw, waarbij je lijdt aan ernstige menstruatiekrampen en PMS, zijn dingen die je jammergenoeg niet kunt wegnemen. Daarom moet je soms creatief zijn als je toch graag een seksafspraakje wil hebben tijdens deze zware dagen.Omgaan met menstruatiepijnen is doenbaar omdat er zo veel pijnstillers op de markt die speciaal ontworpen worden voor menstruatiekrampen. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je je stemmingsschommelingen onder controle kunt houden.

 

Tampons

Echter is de menstruele stroom een ander probleem dat speciale aandacht nodig heeft. Er zijn een paar trucs door door escorts in België worden gebruikt zodat zij seksueel actief kunnen blijven tijdens hun menstruatie. We hebben het dan over een aantal speciaal ontworpen tampons die alle vloeistof en vocht absorberen zodat je toch schoon seks hebben kan.

Deze mooi uitziende tampons zijn eigenlijk een menstruatiebarrière, gevormd in een zachte, ronde vorm, die werkt door het blokkeren van je baarmoederhals, zodat er geen bloed uit je vagina kan lekken tijdens het vrijen. Zulke tampon kan tot 12 uur gedragen worden en door zijn zachte, flexibele vorm is hij tijdens het vrijen voor je partner onopvallend.

Het is belangrijk om niet te vergeten dat deze tampon je niet beschermt tegen ongewenste zwangerschappen of het krijgen van een soa van je partner. Gebruik hem dus parallel met een anticonceptiemethode en een condoom.

 

Een geweldige tijd voor anaal

De menstruatiedagen kunnen een perfecte periode zijn om anale seks te proberen. Anaal is veilig bij het hebben van je menstruatie en bovendien laat het ook je tampon zitten. Je kan het extra spannend maken door je partner te blinddoeken tijdens de seks. Ook kan je seksspeeltjes gebruiken of nu en dan een rollenspel spelen om verandering te brengen in je seksuele relatie.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sarah87, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.