Wat is sex en wat is erotiek?

Wat is sex en wat is erotiek?

Een hoop mensen denken dat sex en erotiek hetzelfde zijn. Sex en erotiek zijn degelijk wel andere dingen. Het is ook wel heel erg handig om het verschil er tussen te weten, want anders begrijp je zelf ook niet meer echt wat er nu allemaal speelt en of het wel alleen sex is.Sex

Sex is echt een verlangen. Het is het verlangen naar sex met iemand. Je wilt er van genieten en alleen op dat moment leven. Sex word door ieder persoon anders ervaren en dit moet je ook altijd onthouden. De een verlangt namelijk naar ander soort sex dan de ander. Over sex praten met je partner is altijd heel erg verstandig om te doen. Wanneer je elkaars verlangens hoort, dan kun je beter op elkaar inspelen wanneer je me de daad bezig bent. Verlangens komen en gaan en het is daarom erg verstandig om rekening met elkaar te houden op dat gebied.

Erotiek 

Erotiek gaat niet alleen over een verlangen. Erotiek gaat vooral om de verbeelding. Het gaat vooral om hoe jij de erotiek wilt ervaren. Erotiek is een heel erg ruim woord en het betekend voor iedereen wat anders. Voor de een betekend het om een allerlei pakkjes te lopen en voor de ander draait het bijvoorbeeld al om speeltjes.

Het kan ook zo zijn dat je erotiek helemaal niets vind en je alleen maar een verlangen naar sex ervaart. Dit kan voor iedereen anders zijn en je moet dan ook vooral doen waar je jezelf echt goed bij voelt.

De grens

De grens tussen erotiek en sex is heek erg mmoeilijkom te bepalen. Eigenlijk is deze grens helemaal niet te bepalen. Dit komt door het feit dat het door iedereen anders ervaren word. Wanneer het anders ervaren word zal ook voor iedereen de grens anders liggen. De grens word anders ervaren en tussen mannen en vrouwen zit ook een groot verschil. Vaak zijn de mannen meer van het verlangen en de vrouwen van de verbeelding, maar het gebeurd ook wel eens anders soms. Daarom kun je ook heen lijn trekken voor dit soort dingen tussen mannen en vrouwen.

Wat is beter erotiek of sex?

Nu zijn er nog wel eens mensen die denken dat sex iets slechts is en juist de erotiek alleen maar goed. Dit is helemaal niet waar. Allemaal de opties zijn goed. Hey is goed wanneer je er goed bij voelt en je jouw partner ook volledig vertrouwt. Wanneer je iemand niet helemaal vertrouwt, kan je er al snel achter komen dat je beide niet prettig gaat vinden. Want als je van iemand houd kun je alles met die iemand delen. Dan maakf het niet meer uit of het om de verbeelding draait of om het verlangen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.