Anale dildo's voor superieur plezier!

Anale dildo's voor superieur plezier!

Veel mensen beginnen niet aan Anale Seks. Alleen maar omdat ze onterecht denken dat Anaal genieten gevaarlijk, ongezond en zelfs dat dit alleen voor Homo`s weggelegd is! Maar dit is onterecht!

 Anale Dildo`s zullen U bewijzen dat zowel een Man als een Vrouw echt kan genieten van Anale Bevrediging. Anale Dildo`s zijn vaak lang, gebogen en penisvormig. Vaak hebben ze ook een uitsparing waardoor de kringspier mooi om de Anale Dildo heen sluit. De Anale Dildo blijft zo op zijn plaats en U heeft Uw handen vrij om andere dingen te doen.

Tip: De Anus maakt geen natuurlijk Glijmiddel aan. Voorkom dus pijn en beschadigingen en gebruik altijd een Glijmiddel, en het liefst zo dik mogelijk! Gebruik je Anaal Dildo na Anaal gebruik niet vaginaal, maar maak hem eerst goed schoon, of gebruik voor Anaal gebruik een condoom. Ook niet gebruiken voor meerdere personen!

Heb je nog vragen over anale sekstoys? Tijdens een gezellige avond komt onze Consulent U graag wat meer uitleg geven over de Anale Dildo. Neem contact op met Dildo Kopen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Jessica, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.