Anale sekstoys voor anaal genot gezocht?

Anale sekstoys voor anaal genot gezocht?

Anale seks betekent meer dan alleen anale penetratie. Je kan anale seks ook beleven door anaal te masturberen. Anaal masturberen kan je doen aan de hand van anale sextoys. Ben jij net zoals vele erotiekliefhebbers op zoek naar een anaal sexspeeltje? Bij sexshop Desire heb je grootste gamma anale sekstoys. Deze seksspeeltjes zijn door hun bijzondere materialen en speciale vorm perfect voor anale masturbatie en anaal genot. Wat niet mag ontbreken bij anale masturbatie is een goed glijmiddel en een anale douche. Anaal douches zijn makkelijke reinigingssystemen die de anus spoelen en op deze manier een hygiënische penetratie van de anus voorzien.

Anale sekstoys: een overzicht

  • Anaal vibrators lijken weinig verschil te hebben met vaginale vibrators. Toch zijn deze vibrerende sextoys een beetje anders gevormd. Anale vibrators hebben een vorm die aan de top smal is en aan de onderkant breed. Hierdoor wordt voorkomen dat deze sexspeeltjes in de endeldarm komen vast te zitten en voor inwendige schade zorgen. Uiteraard kan je anale vibrators ook voor vaginaal plezier gebruiken. Hetzelfde verhaal geldt voor de anaal dildo’s. Een anaal dildo moet altijd een brede basis hebben om niet in de anus te blokkeren.
  • Razend populair zijn butt plugs. Deze anale sekstoys zijn erg goedkoop, vriendelijk in gebruik en in onderhoud en zeer goedkoop. Ondanks hun goedkope prijs geven deze anale sekstoys een efficiënt gevoel. Een butt plug wordt in de anus gestoken en zorgt door zijn driehoekige vorm voor een vullend gevoel. Wanneer je de butt plug beweert kan de prostaat gestimuleerd worden. Wie de prostaat en de zenuwen rond de anus maximaal wil stimuleren, moet een vibrerende butt plug in huis halen. Vibrerende butt plugs trillen en kunnen hierdoor zelfs de diepst liggende gevoelszenuwen prikkelen. Een ander variant van de klassieke butt plug is de opblaasbare anaalplug. Opblaasbare anaalspeeltjes rekken en openen de anus. Deze opblaasbare plugs zijn ook geschikt voor anale stretching.
  • Niet alleen butt plugs, met of zonder vibratie, zijn ideaal om de prostaat te stimuleren. Het beste anaalspeeltje voor de prostaat is een prostaatstimulator. Prostaatstimulators vinden door hun vorm de prostaat en kunnen dit gevoelige plekje perfect masseren. Prostaatstimulators zijn zodanig gevormd dat ze anatomische lijn van de anus volgen en recht op de prostaat eindigen. Vaak stimuleren deze prostaatstimulators ook de rand van de anus en het perineum, dat tussen de teelballen en de anus ligt.
  • Voor beginners raden we anaal balletjes aan. Anaal balletjes zijn kleine balletjes die makkelijk in de anus gestoken kunnen worden. Meestal verschilt de grootte van de balletjes. Het kleinste balletjes moet als eerste balletje in de anus worden gestoken. Daarna volgt de rest van de anale balletjes. Als alle balletjes in de anus zitten kan je de hele rij bewegen. Door deze vorm stimuleert dit sexspeeltje de binnen- en buitenkant van de anus. De garantie voor een anaal orgasme!

Glazen anaaltoys zijn speeltjes die van veilig glas zijn gemaakt. Hierdoor zijn ze veilig te gebruiken als anaalspeeltje en gemakkelijk schoon te maken.

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete anaal speeltjes? Of over het onderhoud hiervan? Ook dat is geen enkel probleem! Bij sexshop Desire kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment seksspeeltjes die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Jessica, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.