De zevende hemel bereiken? Je ideale seksspeeltje is je ticket!

De zevende hemel bereiken? Je ideale seksspeeltje is je ticket!

Met je partner of in je eentje kun je vast en zeker hogere sferen bereiken door je favoriete plekjes te stimuleren. Maar seksspeeltjes geven je hierin net dat beetje extra.Iedereen kan zomaar opgewonden raken om het moment dat hij of zij even niks om handen heeft. Zodra je hier aan toe gaat geven, weet jij als geen ander welke lichaamsdelen je moet stimuleren om tot een zinderend orgasme te komen. Maar wellicht gaat er een hele wereld voor je open zodra je hiervoor een spannend speeltje gebruikt! Dergelijke seksuele accessoires zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, zodat je je lichaam en geest precies kunt geven waar ze om vragen.

Dildo’s en vibrators

Zowel vrouwen als mannen staan er vandaag de dag volledig voor open om wat meer te experimenteren in de slaapkamer. Of op welke plek ze ook maar van zichzelf en van elkaar willen genieten. En dat is goed nieuws! Zeker wanneer je je bedenkt dat er bijvoorbeeld dildo’s en vibrators zijn ontwikkeld die letterlijk en figuurlijk overal bij kunnen. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit speeltjes die als doel hebben om verborgen plekjes te stimuleren, zoals de g plek bij vrouwen en de prostaat bij mannen. Golven van genot zijn jouw deel wanneer je hiermee gaat experimenteren!

Bovendien zijn er strap on modellen en andere varianten die bedoeld zijn om samen met je partner van te genieten. Vrouwen krijgen daarbij iets van de ervaring mee hoe het is om een man of andere vrouw te penetreren met een penis.

Masturbators

Of je nu al enige seksuele ervaring hebt of niet, het is niet vreemd dat je wanneer je wilt de sensatie van penetratie mee wilt maken als man. Let wel, in dit geval gaat het in plaats van gepenetreerd worden om zelf penetreren. Daar is de masturbator namelijk voor ontworpen! Dit is een flexibele kunststof toy die aan de buitenkant de vorm heeft van een mond, vagina of anus en aan de binnenkant voorzien is van noppen en ribbels die je penis masseren. Iedere variant ziet er van binnen weer anders uit en voelt dan ook uniek aan. Hoe kom jij het lekkerste tot een knallend orgasme? Ontdek het zelf door een masturbator te proberen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.