De do's & don'ts voor Valentijnsdag

De do's & don'ts voor Valentijnsdag

Valentijnsdag - een dag die niet te overtreffen is in kitsch, maar ook in blunders. Vrouwen website Women Online ontcijfert de mythen van Valentijnsdag om mannen te helpen om de favoriete feestdag van de vrouw veilig door te komen
 

 Valentijnsdag - een dag die niet te overtreffen is in kitsch, maar ook in blunders. Vrouwen website Women Online ontcijfert de mythen van Valentijnsdag om mannen te helpen om de favoriete feestdag van de vrouw veilig door te komen

Mythe 1: "We geven elkaar niets voor Valentijnsdag."

Uiterste voorzichtigheid is hier geboden: natuurlijk wil ze een cadeautje. Hoewel veel vrouwen zeggen dat ze niets willen, verwachten de meesten toch iets. Dat betekent: koop iets voor haar, ongeacht wat ze van tevoren heeft gezegd.

Mythe 2: "Bloemen zijn alleen voor moeders."

Nogmaals nee. Veel vrouwen houden van bloemen, en ook voor Valentijnsdag. Rode rozen zijn vooral populair bij vrouwen op de dag van de liefde.

Mythe 3: "Vrouwen houden van snoep."

Misschien, maar niet voor Valentijnsdag. In tijden van maatje nul lijken de dames hun trek in snoep kwijt te zijn. Als valentijnscadeau falen chocolaatjes en dergelijke volledig. Bij de laatste pitstop bij het tankstation kun je dus beter de rozen pakken in plaats van doosje chocolade. En wees voorzichtig: het is essentieel om de folie van de bloemen te verwijderen, anders onthult het onmiddellijk de bron van aanschaf.

Mythe 4: "Goede cadeaus hebben een prijs."

Hoeft niet zo te zijn. Niet elke vrouw wil een cadeau. Ongrijpbare dingen zoals aandacht of tijd met de geliefde doen het beter. Ook erg populair bij de vrouwen: gezamenlijke uitstapjes of een romantisch diner. Voor elk budget is er wat wils, van zelf koken tot een weekendje weg. Vrouwen geven vooral om de persoonlijke touch als het om een perfecteValentijsdag gaat.

Mythe 5: "Diamonds are a girl’s best friend."

De strass-steentjes zijn niet zo populair als bloemen of gezamenlijke reizen, maar ze worden ook goed ontvangen. Vrouwen vinden sieraden of accessoires een leuk cadeau. Als het budget wat groter is, kan een man met sieraden niet fout gaan.


© 2015 Dorinda, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.