Vijf ultieme seks fantasieën van de man.

Vijf ultieme seks fantasieën van de man.

Iedereen heeft zo zijn eigen seks fantasieën die het seksleven nét even spannender maken. Benieuwd waar je vriend of man over fantaseert? Hier zijn ultieme top 5:1. TRIOOTJE

De meeste mannen geven ruiterlijk toe dat een triootje (nog steeds) de ultieme sex fantasie is voor ze. Hij voelt zicht in een trio begeerd door niet 1 maar 2 vrouwen en raakt extra opgewonden als hij de twee vrouwen ook elkaar ziet bevredigen. Niet raar dat dit ook het meest favoriete onderwerp is in veel pornofilms.

 

2. BUITEN DE SLAAPKAMER

De nummer 2 op de lijst is seks op een andere plek dan de slaapkamer. Hij neemt zijn partner met een quickie of juist lang en hard op bijvoorbeeld de keukentafel, de bank in de woonkamer, de trap in de hal … Sommige mannen maken het nog spannender en fantaseren over seks op kantoor, een blowjob in de auto terwijl hij aan het rijden is, een handjob in de trein, seks in een pashokje en noem maar op. Alles waar de kans op betrapt te worden het extra spannend maakt …

 

3. IN DE BUITENLUCHT

Een andere topper in de lijst is seks in de buitenlucht. Heel spannend en enorm opwindend is het idee om seks te hebben in bijvoorbeeld een park, tijdens het zwemmen in zee, in het bos of gewoon in de tuin. Ook hier maakt de kans om betrapt te worden het extra opwinden. Ook deze topper zien we veel terug in sex dvd’s.

 

4. SEXY KOSTUUM

De cliché in deze top 5 lijst, maar oh zo waar… de sexy kostuums. Een rollenspel met een partner in een sexy verkleedpakje staat hoog op de lijst bij heel veel mannen. De favorieten rolmodellen? Het onschuldige schoolmeisje, de verleidelijke politieagente, het verlegen kamermeisje, de lieve verpleegster, de sexy piraat of de gewillige stewardess. Probeer het eens en wedden dat je man binnen twee tellen stijf en hard is en niet weet hoe snel hij bij je binnen moet dringen!

 

5. DE WILDVREEMDE

Een andere topper onder de fantasieën is seks met een wildvreemde vrouw of man. Hij komt hem of haar tegen in bijvoorbeeld een bar, de trein, een conferentie, et cetera en ze weten allebei wat ze willen. De seks is stomend, hard en zonder voorspel, het liefst op een locatie in de buurt (toilet, parkeerplaats, auto). Het gaat om dierlijke lusten; namen, telefoonnummers en een begroeting doet afbreuk aan de lust. Gewoon anonieme seks met een wildvreemde … niet echt verstandig, maar wel heerlijk opwindend.

Wil je jou ultieme fantasie liever thuis delen? kijk dan eens naar onze realistische sexpoppen


© 2015 Jessica, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.