6 Fouten die mannen maken in bed

6 Fouten die mannen maken in bed

Ontdek de 6 meest gemaakte fouten van mannen in de slaapkamer, zodat ook jij het de volgende keer bij je partner beter kan aanpakken.Laatst had ik een blog geschreven over wat vrouwen allemaal fout doen in bed. Vanzelfsprekend moet ik jullie dan ook een lijstje geven met wat mannen allemaal verkeerd doen in bed.

Natuurlijk zijn heel veel mannen fantastisch in bed en gelden deze ‘fouten’ dan ook niet voor hen. Toch hebben veel vrouwen dezelfde klachten over mannelijke bedpartners. Daarom hier een top 6 van de meest gemaakte sexfouten door mannen (met tips!).

1. Er vanuit gaan dat vrouwen minder zin in sex hebben dan mannen

Mannen denken vaak onterecht dat vrouwen minder vaak sex willen dan mannen. Hoewel dit natuurlijk per persoon verschilt, geldt over het algemeen: vrouwen houden van sex! We houden alleen niet van slechte sex. Dus als je als man afgewezen wordt, vraag je partner dan hoe je het voor haar fijner kunt maken.

2. Meteen richting de geslachtsdelen gaan

Het duurt bij vrouwen soms wat langer om lichamelijk en geestelijk in de stemming te komen. Veel vrouwen vinden het heerlijk als een man haar hele lichaam aanraakt, zoent en streelt. Soms gaat het te snel als een man meteen naar beneden gaat. Als een man de tijd neemt, is de vrouw in de hemel tegen de tijd dat hij bij haar clitoris is aanbeland.

3. De clitoris behandelen als een penis

We weten het maar al te goed: het lichaam van een vrouw werkt heel anders dan dat van een man. Helaas begrijpen niet alle mannen dit. Veel van hen hebben helaas een iets vertekend beeld van sex door het kijken naar porno

Mannen hebben vaak de neiging om iets te hardhandig met de clitoris om te gaan. Doe als man rustig aan en probeer uit wat voor de vrouw het fijnst is. Bovendien is het belangrijk om niet te snel over te gaan op penetratie. Er zijn immers veel vrouwen die alleen een orgasme kunnen bereiken via clitorale stimulatie.

4. Het voorspel zo snel mogelijk beginnen en afronden

Voor vrouwen is voorspel iets wat de hele dag door kan gaan. Als een man aandacht besteedt aan de algemene behoeften van een vrouw, voelt zij zich meer verbonden met hem, wat ertoe leidt dat ze meer zal reageren op seksuele avances.

Als een vrouw na een lange dag moe is, maar de man heeft zin in sex, dan kan hij bijvoorbeeld een bad voor haar klaarmaken en de kinderen in bed leggen. Een vrouw zal dan sneller in de stemming komen. Niets is opwindender dan een man die zijn vrouw goed verzorgt. Hahahah mannen dit is echt een hele goede tip!!!!

5. De sex gebeurt alleen op zíjn manier

Meestal is de man dominant in de slaapkamer. Zelfs als de vrouw het initiatief neemt en iets anders doet, stuurt de man het al snel naar de manier waarop híj sex wil. Tuurlijk, mannen hebben een soort oerinstinct om de leiding te nemen. Toch adviseren wij om de vrouw eens de touwtjes in handen te geven. Misschien wil zij graag andere dingen uitproberen.

6. Zeg eens lieve dingen

Dit heeft niks te maken met “de daad” maar de uren daarvoor. Ik denk dat dit wel één van de belangrijkste dingen zijn die mannen fout doen: Zeg en doe eens wat liefs voor je partner. Stuur haar gedurende de dag een aantal lieve berichtjes en geloof me dan hebben jullie de beste sex die nacht. Echt! Zo simpel is het.

Have fun in the bedroom!!!


© 2015 John69, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.