Manieren om je libido te verhogen

Manieren om je libido te verhogen

Iedereen heeft een ander libido. Wanneer je een hoger libido hebt, ben je gevoeliger voor omgevingsfactoren die je meer zin in seks kunnen geven. Vaak is het zo dat mannen een hoger libido hebben dan vrouwen. Mannen denken, willen en fantaseren vaker over seks en alles daar omheen. Middelen als cannabinoïden kunnen daar aan bijdragen. Dit kan soms bij een relatie voor problemen, irritaties of verschillen in een relatie zorgen.Hoe zorg je voor een hoger libido?

Het is mogelijk om ervoor te zorgen dat je libido hoger wordt. Dit kun je door middel van een aantal manieren proberen. De eerste manier is door de sporten. Wanneer je sport, maak je een aantal hormonen aan, deze hormonen zorgen voor meer zin in seks. Daarnaast krijg je van sporten een betere conditie, iets wat ook goed van pas komt tussen de lakens.

Een andere manier om je libido te verhogen is door gebruik te maken van lustopwekkers. Lustopwekkers zijn er in verschillende vormen te krijgen, zo heb je pillen, crèmes en gels. Zowel mannen als vrouwen kunnen er gebruik van maken. Lustopwekkers zullen ervoor zorgen dat je meer zin krijgt, waardoor je uiteindelijk op dat moment een hoger libido zult hebben. Ideaal wanneer je niet zoveel zin hebt, maar je partner wel.

Negatieve effecten op je libido

Er zijn ook dingen die een negatief effect hebben op je libido, een voorbeeld daarvan is stress. Stress zorgt ervoor dat je alleen nog maar oog hebt voor je primaire levensbehoeftes. Seks behoort niet tot deze levensbehoeftes. Wanneer je veel stress ervaart, zul je dus een lager libido ervaren.

Er zin ook een aantal natuurlijke producten die ervoor kunnen zorgen dat je libido hoger wordt. Dit zijn voornamelijk producten die je kunt eten. Voorbeelden hiervan zijn oesters, chocolade, honing, wijn, truffels en kaneel. Of al deze producten daadwerkelijk effect hebben, zul je toch echt zelf moeten uitproberen. De effecten van deze manieren zijn namelijk ook afhankelijk van hoe jouw eigen libido erop zal reageren.


© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.