Huwelijksreis inspiratie | Dit zijn de leukste bestemmingen!

Huwelijksreis inspiratie | Dit zijn de leukste bestemmingen!

Gefeliciteerd! Ga je binnenkort trouwen en wil je inspiratie voor je aanstaande huwelijksreis? Lees dan verder. Bekijk het overizcht hieronder van de leukste huwelijksreis bestemmingen per continent.Afrika: Seychellen

Een paradijselijke huwelijksreis boeken in Afrika? Seychellen is een aanrader! Wist je dat de Seychellen een eilandengroep is die slechts voor 30 procent bewoond is? Wat is de beste reistijd voor Seychellen?: De maanden: mei, juni, juli, augustus, september, oktober en november. Met een gemiddelde temperatuur van gemiddeld 30 graden Celcius.

Azie: Malediven

Een honeymoon op de Malediven? Met in totaal 1190 koraaleilanden waarvan slechts 200 bewoond. Geniet je hier van een onvergetelijke huwelijksreis Malediven. Maak jullie dromen waar. Tip: boek een bungalow met privé zwembad met jacuzzi en een prachtig uitzicht!

Europa: Griekenland

Een leuke weetje! Griekenland telt maar liefst en ruim 6.000 eilanden! Welke eiland gaan jullie een onvergetelijke vakantie vieren? Weg van de massa? Dan is bijvoorbeeld Kefalonia the place to be. Bovendien heeft Kefalonia de mooiste stranden van Griekenland. Wat zijn de populairste eilanden? 1. Santorini 2. Zakynthos. 3. Kreta tevens ook het grootste eiland van Griekenland.

Midden-Oosten: Dubai

Dubai is een luxe wereldstad sinds een aantal jaren en gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten. Hier geniet je van een verblijf waar het draait om luxe auto's, parelwitte stranden, luxe hotels, unieke architectuur. Tip: bezoek tijdens jullie huwelijksreis Dubai Mall, Dubai Aquarium en veel meer!

Amerika: Canada

Heerlijk touren in je eigen camper tijdens een honeymoon? Dat is zeker mogelijk! En Canada heeft een ge-wel-dige natuur. Je hebt zeker 16 dagen nodig wil je genoeg gezien willen hebben. Wil je veel dieren spotten? Dan is voorjaar ideaal om wilde dieren te spotten.

Oceanië: Australië

Een onvergetelijk avontuur tijdens jullie huwelijksreis? Het land Australië is gigantisch groot en daarom ook goed te weten welke gebieden jullie willen bezoeken. Leuke weetje: het grootste koraalrif ter wereld bevindt zich in Australië, ruim 2300 kilometer lang!

Wil je meer informatie over een huwelijksreis? Ga dan naar Huwelijksreideals.nl

Foto by: Pixaby


© 2015 Vakantiegoals, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.