7 succesvolle strategieën voor het online zoeken naar een partner

7 succesvolle strategieën voor het online zoeken naar een partner

Hoe kunnen singles hun zoektocht naar een partner op internet het beste tot een succes maken? Op basis van onderzoeken heeft Women Online hier de zeven belangrijkste successtrategieën:

 1. Eerlijkheid duurt het langst

Bij het zoeken naar een partner op internet moeten singles hun profiel verbeteren. Want verkeerde informatie bij online daten leidt misschien alleen tot de eerste ontmoeting. Korte termijn compromissen van de waarheid worden echter gerechtvaardigd als een verandering al stevig gepland is. Zo kan iemand die nog rookt zichzelf omschrijven als een niet-roker als het stoppen met roken al gepland en uitgevoerd is op het moment van de eerste ontmoeting.

2. Geen valse trots, neem gewoon contact op

Leden van datingsites die wachten tot ze gevonden worden, hebben veel minder kans op contact dan leden die zelf contact leggen. We raden dan ook aan om als je iemand leuk vindt, een berichtje te sturen. Als je dit niet doet, verwacht dan tevergeefs te wachten.

3. Reageer onmiddellijk

Niets is frustrerender dan wanneer er geen reactie komt op een bericht of je lang moet wachten op antwoorden. Vooral in de beginfase leidt vertraging bij het beantwoorden vaak tot een snel verlies van interesse. We raden aan om er een gewoonte van te maken om berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

4. Accepteer afstanden

Het is een grote fout dat singles dicht bij elkaar moeten wonen om elkaar als partners te kunnen vinden. Als je elkaar leert kennen en liefhebben, kunnen afstanden worden overbrugd. Degenen die ruimtelijke afstanden accepteren bij het zoeken naar een partner op internet, hebben meer kans om de persoon te vinden die ze zoeken.

5. Snel in het echte leven

Hoe langer een contact alleen via internet plaatsvindt, hoe groter de kans dat het indut. Geduld is hier meestal verkeerd. We raden singles die een partner zoeken aan om zo snel mogelijk over te stappen op telefoneren en de eerste ontmoeting niet te lang uit te stellen.

6. Geef jezelf een tweede kans

Na hoeveel dates verliefd? Als de eerste date leuk is, maar er geen vonk is, kan er toch een relatie ontstaan. Verliefd worden kan zich alleen ontwikkelen na meerdere dates. De enige vereiste is het bestaan ​​van wederzijdse sympathie. Geef dus niet meteen op!

7. Communiceer alleen in de beginfase met meerdere mensen

In de beginfase van elkaar leren kennen, communiceren de meeste gebruikers van datingsites met meerdere mensen. Zodra er echter vooruitzichten zijn op het ontstaan ​​van een relatie, zou je dit niet meer moeten doen. Want wie dit doet, wil altijd iemand die beter is leren kennen. Het resultaat is vaak dat er niemand wordt gevonden.


© 2015 Dorinda, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.