Trouwenlocatie buiten | trouwen in de buitenlucht

Trouwenlocatie buiten | trouwen in de buitenlucht

 

Sta jij op het punt om iemand ten huwelijk te vragen, of is dit juist al achter de rug en zijn jullie nu op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Overweeg dan eens om te gaan trouwen in de buitenlucht. Dit kan worden gerealiseerd bij trouwlocatie buiten. Deze locatie bevindt zich midden in het Groene Hart van Nederland. Graag vertellen wij je in dit artikel meer over deze geweldige locatie om de liefde te vieren.De locatie

Trouwlocatie buiten is zoals al eerder vernoemd gelegen in het Groene Hart. Deze locatie is erg speciaal aangezien het omringt is door het groen van het Reeuwijkse polderlandschap. De trouwlocatie bevindt zich op loopafstand van ons restaurant, waar na afloop ook een feest gegeven kan worden of heerlijk kan worden gedineerd. Alles is dus lekker dichtbij. Daarnaast is ook de locatie zelf gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Via de snelweg ben je na het nemen van de afslag binnen 3 minuten op locatie. Hier zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Hierdoor kun je dus zeer veel mensen uitnodigen.

 

De trouwerij

Wanneer de dag waarop het ja-woord wordt gegeven dichterbij komt kunnen we gaan kijken naar het arrangement van het feest. Bij trouwlocatie buiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen uit een door ons samengesteld pakket of je kunt het geheel zelf naar wens inrichten, van welkomstdrankje tot afscheidsgeschenk. Wij kunnen alles regelen. Daarnaast is het ook belangrijk om het feest mooi aan te kleden. Op onze trouwlocatie staan in het groene landschap witte trouwstoelen voor het publiek. Het bruidspaar loopt over de witte loper naar de ceremoniële tent. Daar staat de trouwambtenaar klaar om het huwelijk in goede banen te leiden. Naast deze attributen is het mogelijk om nog meer sfeervolle toevoegingen te doen zoals bloemen, muziek en ballonnen/slingers.

 

Kort samengevat is op onze trouwlocatie alles aanwezig om er een onvergetelijke dag van te maken. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om een onvergetelijke dag tegemoet te gaan.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.