5 makkelijke manieren om op een natuurlijke manier weer zin in seks te krijgen

5 makkelijke manieren om op een natuurlijke manier weer zin in seks te krijgen

Sommige mannen raken al opgewonden als ze met hun hoofd het kussen raken, anderen komen hebben iets meer nodig om op gang te komen. Val jij in deze categorie? Dan hebben wij hieronder 5 natuurlijke manieren om op een natuurlijke manier weer zin in seks te krijgen.Ga sporten

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de link tussen overgewicht en een lager libido. Het is bewezen dat mannen met overgewicht een lager libido hebben. Uit onderzoek is ook gebleken dat mannen die 3 tot 5 keer per week trainen aanzienlijk meer plezier aan het avonturen in bed (of elders) beleven. Sporten zorgt dus niet alleen voor een fit lichaam, maar ook een hoger libido.

Honing

Je zal er misschien niet direct aan denken, maar honing is een natuurlijke manier om weer zin in seks te krijgen. Het grote verschil tussen deze honing en andere libido stimulerende producten zit hem in de grondstoffen. Honing is namelijk 100% natuurlijk en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Bijvoorbeeld Jaguar Power honing is een aanrader. Dit is een kwalitatieve én veilig oplossing om je libido te verhogen. Van deze natuurlijke honing ervaar je geen bijwerkingen.

De Jaguar Power honing van Boning.nl bestaat uit kruiden en dadelpalm pollen uit het regenwoud. De combinatie van deze natuurlijke stoffen zorgt ervoor dat de bekende stof Afrodisiacum vrijkomt. Deze stof zorgt voor een hoger libido.

Stress verminderen

Uit onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen een laag libido en stress. Een verhoogd cortisolniveau, wat je vaak hebt bij stress, knoeit met onze sexhormonen. Probeer daarom zoveel mogelijk stress te voorkomen om weer zin in seks te krijgen.

Verbeter je zelfvertrouwen

Je zelfvertrouwen heeft grote invloed op hoe jij op seksueel gebied bent. Uit onderzoek is gebleken dat mannen met minder zelfvertrouwen ook minder vaak genoten onder de lakens. Het is dan ook belangrijk om aan jezelf te werken voor een beter zelfvertrouwen als je meer zin in seks wilt krijgen.

Help jezelf een “handje”

Een andere manier om op een natuurlijke manier weer zin in seks te krijgen is om je seksuele motor draaiende te houden. Masturbatie stimuleert de afgifte van gelukshormonen. Dit werk verslavend, waardoor je door masturberen je lichaam meer kunt laten verlangen naar seks.


© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.