Persoonlijk cadeau voor haar? Gun je lief het beste!

Persoonlijk cadeau voor haar? Gun je lief het beste!

Sterker nog, ‘zij’ hoeft niet eens je partner te zijn. Het kan ook gaan om je beste vriendin of een dierbaar familielid. En misschien is het zelfs wel eens tijd om jezelf te trakteren!Hoe het ook zij, het is vaak best wel lastig om de vrouw die alles al heeft een zinnig cadeau te geven. Zeker wanneer ze geen specifieke wens heeft uitgesproken over wat haar hartje nog begeert. En al helemaal in het geval dat je weet dat ze binnen een bepaalde categorie al van alles heeft maar niet precies wat. Stel dat ze gek is op films en jij wilt met een dvd of Blu-ray aan komen zetten; hoe groot is dan de kans dat die al tot haar collectie behoort wanneer je weet dat het een titel is die zij kan waarderen? Behoorlijk, kunnen we wel stellen!

Maar zolang het uit een goed hart komt, kan de ontvangster er niet ontevreden over zijn, toch? En mocht ze dan toch ondankbaar reageren, dan kun je nog altijd ervoor kiezen om nooit meer iets voor de persoon in kwestie mee te nemen. Scheelt jou weer geld!

Cadeaubon

Is dit nou persoonlijk? Tja, ‘t is maar hoe je ‘t bekijkt. Want je gunt iemand wel een traktatie in haar favoriete winkel of restaurant of een lekker avondje uit in de bioscoop. En zeker in dat laatste geval kun je lekker samen met haar gaan!

Reischeque

Kijk, nou komen we ergens! Is jouw vriendin, (schoon)zus, nicht of buurvrouw een echte globetrotter? Dan is dit het ideale cadeau om haar lust naar avontuur aan te wakkeren!

Concert ticket

Tja, net als met films is dit wel een klein risicootje. Wanneer je weet dat ze naar een uitvoering van haar favoriete band of artiest zou willen gaan, wie zegt dan dat ze niet al een ticket heeft bemachtigd? Wanneer je er slechts één of twee aanschaft, kunnen jullie echter altijd nog samen gaan. En wellicht zelfs iemand meenemen!

Intieme attentie

Je moet iemand wel heel goed kennen wil je zo ver gaan maar waarom ook eigenlijk niet? Misschien mist je vriendin wel spanning in haar leven. Intimiteit. Of ze is juist heel gestresst en moet nodig eens kunnen ontspannen. In dat geval kan een realistische vibrator veel voor haar betekenen. Bovendien zijn seksspeeltjes er in allerlei soorten en maten en kunnen ze diverse erogene zones prikkelen. Ook je vriendin bereikt langzaam maar zeker de zevende hemel met het presentje dat je voor haar hebt uitgezocht! Helemaal mooi is het wanneer je zelf al volop met een dergelijke toy hebt geëxperimenteerd en haar alles over het gebruik ervan kunt vertellen.

Enjoy!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.