Lange afstandsrelatie? Zo los je dit eerste wereldprobleem op!

Lange afstandsrelatie? Zo los je dit eerste wereldprobleem op!

Op zowel emotioneel als fysiek vlak kan het lastig zijn om een liefde te koesteren die je niet zo gemakkelijk naar je toe kunt halen.Want sommige relaties beginnen op het internet of worden via deze verbinding onderhouden. Sommigen blijven en eindigen daar ook, soms met wederzijdse goedkeuring, soms in tranen.

Maar van dat laatste gaan we natuurlijk niet uit. Er kunnen immers zoveel redenen zijn dat er een grote afstand tussen jullie zit. Misschien moet de een op reis voor school of werk en de andere achterblijven. Er kunnen zaken spelen in de familie. Ofwel is er gewoonweg geen tijd of geld om de afstand te overbruggen.

Echte liefde, zo zal echter blijken, die overwint alles. Ook al moet je daar dan soms wel flink je best voor doen. Lees onderstaande tips eens door en zie of je mogelijkheden ziet om je relatie nog beter te onderhouden dan je al deed.

Maak tijd

Of jullie nou ieder aan een andere kant van hetzelfde land zitten of aan de uiterste einden van de wereld, je zult af en toe een moment moeten zoeken en vinden om contact met elkaar te hebben. Waarom zou je anders een relatie aangaan? Hoe je dit invult, laten we lekker aan jullie over. Gebruik Skype, WhatsApp of e-mail om je gevoelens voor elkaar en eventuele toekomstplannen te overleggen. En, bovenal; wees eerlijk naar de ander!

Stuur een cadeautje

Dat kan tegenwoordig al in de vorm van een digitale cadeaubon, hoewel je de liefde van je leven toch liever iets verzendt dat van jou komt. Misschien iets dat je zelf hebt gemaakt of in ieder geval een presentje dat je zelf in handen hebt gehad. Dat zal de band tussen jullie nog sterker maken! Zeker wanneer je weet hoe blij en dankbaar hij of zij zal zijn dat je aan hem of haar gedacht hebt.

Los het intimiteitsprobleem op

Hoe goed je er ook denkt mee om te kunnen gaan, op een gegeven moment zullen de hormonen gaan opspelen. En waarom ook niet? Dat is heel normaal wanneer je naar elkaar verlangt. Je zult dan ook een vervanging moeten zoeken voor de intimiteit die je mist. Gelukkig zijn er verschillende seksspeeltjes op de markt die je fantasie prikkelen en de drang naar de ander wellicht iets kan stillen. Ook voor mannen is er genoeg om uit te kiezen. Tussen de verschillende mogelijkheden bevindt zich bijvoorbeeld een kunstvagina die heel echt aanvoelt wanneer je jezelf bevredigt.


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.