Relatie versterken? Zo pak je dat aan!

Relatie versterken? Zo pak je dat aan!

Een dip kan voor een behoorlijke deuk in je liefdesleven zorgen. Communicatie is daarom erg belangrijk. Weet wat de ander wil en je staat samen weer sterker in het leven!Ian Curtis van Joy Division zong in 1980 love will tear us apart. Dat is natuurlijk een erg bleek vooruitzicht. Maar zover hoeft het natuurlijk niet te komen! Het maakt niet uit in wat voor fase jullie je in je liefdesleven bevinden; zolang het goed gaat, houd dat dan zo. Zijn er rimpels die gladgestreken moeten worden? Doe dat dan ook!

Neem onderstaande tips in acht en je hoeft je om je liefdesleven (en daarmee je partner en jezelf!) geen zorgen te maken.

Communiceren

Zodra je al enige tijd samen bent, ga je ervan uit dat je elkaar helemaal door hebt. Niemand kent jou beter dan je partner en andersom ook. Maar zodra je merkt dat er scheurtjes beginnen te ontstaan, moeten die worden gelijmd. Voel je afstand? Overbrug die zo snel mogelijk! Communiceer met elkaar, om te voorkomen dat jullie relatie in een slop raakt. Maar geef de ander ook de ruimte, zodat hij of zij zich niet verstikt voelt in jouw omhelzing. Binnen jullie liefde moet ieder volledig zichzelf kunnen zijn. Wat heeft een relatie anders voor zin?

Tijd vrijmaken

Hebben jullie allebei een druk schema? Doe dan je best om ervoor te zorgen dat jullie toch nog wat tijd samen kunnen doorbrengen! Je weet vast wel wat de hobby’s van je partner zijn. En ook al komen die niet altijd overeen, liefde is en blijft een kwestie van geven en nemen. Doen jullie samen iets wat je lief leuk vindt, dan ben jij de volgende keer weer aan de beurt. En wie weet is jullie aantrekkingskracht tot elkaar wel deels ontstaan omdat jullie qua liefhebberijen heel veel gemeen hebben!

Intimiteit...

...kent geen tijd. Om er zeker van te zijn dat jullie allebei aan je trekken komen, is het dan ook van groot belang dat jullie weten hoe jullie tussen de lakens plezier kunnen maken. Tja… wat voor tips kunnen we je hierin geven? We beseffen namelijk wel dat hierin niemand hetzelfde is. Iedereen heeft weer andere voorkeuren op intiem gebied en jij weet het beste wat die zijn en hoe die aan je partner duidelijk te maken. Schaam je bovendien niet om hierbij sextoys te gebruiken, aangezien die plekjes weten te raken waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.