Online dating

Online dating

Online daten

Daten is spannend. Zeker als je dit voor het eerst doet. Bij online dating is het nog spannender, want je ziet iemand alleen op een foto. Online kan het erg goed klikken, maar of het live ook echt klikt is altijd afwachten.Online dating hoe werkt dat?
Jij maakt eerst een profiel aan op de website van jouw keuze. Daarna kan jij profielen van anderen bekijken. Als jij iemand tegenkomt die jou aanspreekt, kan je hem of haar een berichtje sturen. Als de ander jou ook interessant vindt, kunnen jullie met elkaar gaan mailen. Klikt het dan na een aantal berichtjes nog steeds, dan kunnen jullie een date inplannen.

Afspraak maken
Als jullie een date hebben, dan is dat natuurlijk erg spannend. Hoe zou hij of zij er in het echt uitzien? Hoe praat hij of zij? Hoe ruikt hij of zij? Dit zijn allemaal dingen die onbewust toch belangrijk zijn. Spreek af in een openbare ruimte en probeer jezelf te zijn en jezelf open te stellen. Hopelijk is deze date dan de man of vrouw van jouw dromen.

Succes!


© 2015 mier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.