Bruiloft tips!

Bruiloft tips!

De big day zit eraan te komen! Maar hoe zorg je ervoor dat je geen details vergeet die de boel in duigen laten vallen? Lees het hier!De een vindt het fantastisch om alles te plannen en maakt de een na de andere checklist. De ander kan het overzicht maar niet behouden en is altijd bang om iets te vergeten. Speciaal voor deze mensen hebben wij een viertal tips die wel eens vergeten worden bij het organiseren van de grote dag!

Taartgerei

Terwijl jullie je helemaal verdiepen in alle smaken en soorten fondant voor de bruidstaart, kan het wel eens zo zijn dat je helemaal vergeet om een taartschep en een elegant mes aan te schaffen voor de dag zelf. Het zou zonde zijn dat dat de foto’s van het mooie moment zouden ruïneren! Bestel dus een mooi taartmes van te voren of gebruik een mes met een symbolische waarde, zoals het grote keukenmes van oma vroeger! 

Bijzondere pen

Iets wat in hetzelfde rijtje past als de vorige tip is het regelen van een chique pen wanneer jij je handtekening zet bij het gemeentehuis. Voor dit belangrijke moment wordt er van allerlei details gedacht, maar dit is een detail wat wel eens vergeten wordt helaas. Het zou toch zonde zijn om later een plastic pen terug te zien op de foto’s? Schaf hier een mooie pen voor aan en de pen zal altijd waardevol blijven!

Wenslijstje fotomomenten

Wanneer je een fotograaf hebt gekozen en geboekt voor jullie bruiloft is het verstandig om een klein wensenlijstje bij de fotograaf in te leveren. Zet hierop welke momenten je echt wilt vastleggen zodat de fotograaf hier rekening mee kan houden. Neem ook een setje uitnodigingen mee zodat dit ook in je fotoboek kan komen!

Blijf trouw aan je eigen visie

Wanneer je een trouwlocatie hebt gekozen en je het gaat hebben over de aankleding is het belangrijk dat je jullie eigen visie niet te ver laten varen. Heb je bijvoorbeeld op trouwlocaties in Eindhoven hele leuke decoratiestukken gezien en wil je die ook op je gekozen trouwlocatie? Wees dan niet bang om het te vragen en zelf dingen voor te stellen! Het is jouw grote dag en dat hoeft niet zo worden aangekleed als alle andere bruiloften die ze daar gehad hebben!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.