Realiseer jouw sprookjesbruiloft in de buitenlucht in den Bosch!

Realiseer jouw sprookjesbruiloft in de buitenlucht in den Bosch!

Heeft hij je dé vraag gesteld? Dan kun je nu helemaal los gaan met het plannen van jullie droomdag! Van prachtige tafeldecoratie tot en heerlijke muziek, lees hier hoe je de grote dag organiseert.Thema

Allereerst moet je een thema in gedachten nemen zodat alles in harmonie zal zijn. Wordt het een chique bedoening met een strak schema of heeft het meer een bohemian vibe met veel vrijheid? Wat je ook kiest, wees consistent, anders weten je gasten ook niet hoe ze zich moeten kleden! En dat wil je niet hebben. De locatie is een grote sfeermaker, maar je moet ook zeker niet de decoratie en alle details vergeten, want dat maakt het allemaal af. 

Locatie

Een bruiloft kan uit veel verschillende onderdelen bestaan en sommigen kiezen ervoor om ieder deel op een andere locatie te houden. Maar is het stiekem niet fijn om tijdens een bruiloft in de buitenlucht één locatie te hebben? Een van de trouwlocaties in Den Bosch die dit aanbiedt is de Heische Hoeve. Zij zijn een officiële trouwlocatie en daarom kun je van de ceremonie tot het feest alles bij hen organiseren. Ze beschikken over een romantisch eiland in de tuin waar allerlei knusse hoekjes zijn gecreëerd met witte rozen en houten bordjes. Het voordeel is hier dat je het helemaal naar eigen wens kunt aankleden. 

Wanneer je jouw sprookjesbruiloft liever in een prachtig kasteel wilt organiseren met indrukwekkend hoge plafonds met elegante kroonluchters is ook dit geen probleem in Den Bosch. En heel begrijpelijk natuurlijk. Wie wil zich nu geen prinses voelen op zijn eigen grote dag! Het voordeel van een kasteel is dat er vaak een prachtige tuin aangrenst waardoor je jouw bruiloft zowel buiten als binnen kunt vieren!

Decoratie

Wanneer jullie je droomlocatie hebben gevonden, kan er worden begonnen met het kiezen van de decoratie. Vraag op de locatie zelf wat de mogelijkheden zijn om vast een idee te krijgen hoe je het zou kunnen aankleden, maar wees zelf niet te bang om out of the box te denken! Decoratie kan een tuin helemaal omtoveren! Speur ook vooral Instagram en Pinterest af voor inspiratie. Mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je altijd nog hulp inschakelen van echte decoratiespecialisten om je droom werkelijkheid te laten worden!

Het plannen van een bruiloft in de buitenlucht is natuurlijk heel wat werk, maar met deze tips heb je op zijn minst een beginnetje gemaakt voor jullie grote dag! 


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.