Tips voor een bruiloft in Utrecht

Tips voor een bruiloft in Utrecht

Kun je wel wat tips gebruiken bij het plannen van de mooiste dag van jullie leven? Lees hier vier waardevolle tips voordat jullie het huwelijksbootje instappen!Thema

Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen met het organiseren van jullie bruiloft. Het is het handigste om te beginnen met het stellen van een thema. Het is een dikke knoop om door te hakken, maar wanneer je dit gedaan hebt, wordt het een stuk gemakkelijker. Tijdens het bedenken van het thema is het soms handig om al wat trouwlocaties bij langs te gaan om inspiratie op te doen voor decoratie en thema’s natuurlijk! 

Locatie

Wanneer je een thema hebt vastgesteld kun je langsgaan bij trouwlocaties in Utrecht. Wanneer je voor een landelijke sfeer wilt gaan is Buitenplaats Sparrendaal misschien wel iets voor jullie. Dit is een landhuis waar je naast prachtige hoge zalen en ruimtes, ook over een ruime tuin beschikt. Of kies voor een locatie aan het water zoals Down Under om je heerlijk vrij te voelen! Voor wat voor locatie je ook kiest, zorg ervoor dat deze zo kan worden aangekleed dat het bij je thema past.

Fotograaf

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl. Jij vindt de ene jurk mooi en je buurvrouw de andere. Zo is dat ook met fotografie. Maak niet de fout om de eerste de beste of goedkoopste fotograaf aan te nemen. Bekijk online hun portfolio en ga met ze in gesprek. Wat voor soort foto’s maken ze, meer van de details, de mensen of van veraf. Bedenk ook goed wat voor soort foto’s jullie later graag terug willen zien. Soms is het handig om de fotograaf een lijstje te geven met dingen die je absoluut wilt hebben vastgelegd. Maar houd in je achterhoofd dat de fotograaf weet hoe hij of zij een mooie foto maakt, beperk hem niet te veel!

Details

En als laatste, vergeet de details niet! Heb je gedacht aan de tafelschikking? Een mooie pen om een handtekening te zetten bij het gemeentehuis en taartgerei om de bruidstaart mee aan te snijden? Je wilt later niet terug kijken naar de foto’s en daar een goedkope pen van de plaatselijke supermarkt ziet liggen. Er zijn een tal van details, dus zorg ervoor dat je een goede checklist hebt waar je alles op kunt afvinken! 


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.