Trouwen in Rotterdam? Dit zijn de beste hotspots!

Trouwen in Rotterdam? Dit zijn de beste hotspots!

Ga je trouwen en ben je op zoek naar dé hotspots in de buurt van Rotterdam? Zoek dan niet verder, deze locaties moet je hebben!In een kasteel

Wie droomt er niet van! Het ja-woord aan je geliefde geven in een prachtig kasteel of landhuis. Locaties zoals Het Koetshuis of landgoed te Werve liggen vaak wat verder van drukke wegen af en zijn omringd met een prachtige tuin met bos. Door de vele kamers en zalen heb je ruime keuze en kun je het aankleden zoals jij dat wilt. Als jullie gaan trouwen in de zomer, kunnen de deuren naar de tuin worden opengeslagen en hebben jullie het beste van twee werelden!

Bij een Partycentra

Je gaat misschien wel trouwen en beginnen aan het “burgerlijke” leven, maar dat hoeft niet te betekenen dat je jouw vroegere feestbeest achter moet laten! Trouw in een van de vele partycentra die Rotterdam te bieden heeft zoals Lake House Rotterdam, The Hospitality Club of de Euromast (!). Stuk voor stuk unieke trouwlocaties in Rotterdam waar je ongetwijfeld de dag van je leven zult hebben. Naast dat je er goed zult kunnen dansen, beschikken sommige partycentra over een mooi uitzicht over het water of ruimte om te overnachten! 

In de buitenlucht

Wat is er nou lekkerder dan tijdens jullie mooiste dag een heerlijk briesje door je haren te laten gaan. Het is tegenwoordig heel hip om buiten te gaan trouwen in een tent. Dat is natuurlijk niet je zomerse campingtentje, maar een elegant strak gespannen doek waaronder je het kunt inrichten zoals je wilt. Bij Te Werve Buiten kun je ervoor kiezen om het juist een bohemian vibe te geven of een industriële look. Liever toch iets anders? Dan moet je zeker De Zwethburch eens bekijken. Deze prachtige boerderij geeft je alle vrijheid om buiten te dineren en een groot feest te vieren!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.