De mooiste trouwlocaties van Amsterdam

De mooiste trouwlocaties van Amsterdam

Het lange traject is begonnen; het organiseren van jouw droombruiloft. Het is ontzettend veel, maar het levert ook enorm veel op, namelijk de mooiste dag van jouw leven.Één van de belangrijkste onderdelen van het plannen van je bruiloft is de locatie. We snappen dat iedereen op de meest exclusieve locatie wil trouwen, maar je zult rekening met een aantal zaken moeten houden. De belangrijkste hiervan is budget. Daarom hebben wij een aantal budgetvriendelijke trouwlocaties in Amsterdam ideeën uitgezocht.

1. Trouwen in een kasteel

Wie gecharmeerd is van romantiek en geschiedenis vindt een bruiloft in een kasteel vast een goed idee. Maar hier hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Een goedkopere oplossing is daarom om particuliere kastelen te benaderen. Dit scheelt je vaak een hoop budget, wat je weer kunt gebruiken voor andere zaken zoals catering of een goede dj!

2. Kies een slimme datum

Er zijn natuurlijk veel mensen die graag in het weekend willen trouwen. Natuurlijk is dit mogelijk, maar hier betaal je over het algemeen ook meer voor. Daarom adviseren wij je om voor een slimme datum te kiezen. De maand is ook van belang. Mei tot en met september zijn de populairste trouwmaanden. Iedere trouwlocatie wil namelijk het gehele jaar door werk hebben, waardoor je buiten de drukke maanden om meestal een scherpe prijs kunt krijgen. Wanneer je ook nog eens kiest voor een doordeweekse dag, trouw je al helemaal goedkoop!

3. Drank inkopen

Een kostenpost die altijd hoger uitvalt dan verwacht: drank. Het komt namelijk veelvuldig voor dat er veel meer gedronken wordt dan verwacht. Natuurlijk is dit gezellig en wil je dit niet dwarsbomen als bruidspaar. Daarom is het verstandig om vooraf drank in te kopen bij de trouwlocatie, waardoor je achteraf niet voor vervelend hoge kosten komt te staan. En gasten die langer blijven kunnen natuurlijk altijd zelf wat bij bestellen!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.