Zijn wij een officieel stelletje?

Zijn wij een officieel stelletje?

Als het gaat om nieuwe relaties, worden de meesten van ons geïntimideerd door het idee om "Het Gesprek" te hebben. Gaan we alleen met elkaar daten? Zijn we vriend en vriendin? Het verbazen van deze vragen kan beangstigend zijn, vooral als u niet zeker weet of uw liefdesbelang hetzelfde is als u! Op basis van datingstudies en de consensus van relatiedeskundigen hebben de meeste mensen de neiging om te bespreken hoe hun relaties na één jaar officieel zijn. tot twee maanden dating. Anderen kunnen echter zes maanden of langer wachten voordat ze hun relaties benoemen.Is het tijd om te praten over het officieel maken van je relatie? Dit zijn slechts een paar aanwijzingen dat jij en je partner klaar zijn om "Het gesprek" te hebben.

Het is verder gegaan dan Fysiek

Zelfs in 2018 is fysiek contact met een ander meestal een groot probleem. Hoewel sommigen van ons betrokken zijn geweest in situaties die kunnen worden omschreven als "Friends with benefits", hebben kussen, knuffelen en seksueel contact meestal betrekking op gevoelens van liefde en romantiek. Als je met iemand fysiek bent geworden en je merkt dat je "gevoelens krijgt", is het waarschijnlijk een goed idee om over de toekomst van je relatie te praten. Hoewel het moeilijk kan zijn om te weten of je geliefde zich op dezelfde manier voelt, overweeg dan om de aard van je relatie met elkaar te onderzoeken. Heb je het gevoel dat je "de liefde bedrijven" in plaats van alleen maar seks hebt? Zien jullie jezelf de nacht thuis doorbrengen, knuffelen op de bank of samen in bed in slaap vallen? Als jij en je liefdesbelang emotioneel intiem met elkaar worden, ben je waarschijnlijk klaar om exclusief met daten te beginnen.

U hebt de antwoorden op belangrijke vragen

Daten met iemand en in een toegewijde relatie met hen zijn twee heel verschillende dingen. Verschillen in persoonlijke overtuigingen en waarden kunnen bijvoorbeeld geen problemen veroorzaken tijdens het daten, maar kunnen bronnen van ernstig conflict worden bij het streven naar een duurzame samenwerking. Het is belangrijk om bijvoorbeeld te weten hoe uw partner omgaat met relaties uit het verleden. Zijn de financiën van je partner in orde? Verdrinken ze in de schulden, of hebben ze een gezond nest-ei gereserveerd voor hun pensioen? Wat zijn de dromen en levensdoelen van je partner? Wat voor soort relaties hebben ze met hun ouders, broers en zussen, kinderen en vrienden? Als je de antwoorden op deze vragen hebt en je op je gemak voelt, heb je waarschijnlijk een goede basis gelegd voor een succesvolle toekomstige relatie.

Je bent de "Go-To" -datum van elkaar

Hoewel u misschien niet hebt gesproken over exclusiviteit met uw liefdesbelang, kan het gedrag van zowel u als uw partner al een groeiend gevoel van toewijding aan elkaar signaleren. Als je merkt dat je andere datingopties hebt opgegeven omdat je liever tijd met je huidige vlam doorbrengt, is dit waarschijnlijk het juiste moment om je relatiestatus te bespreken. Meer tijd doorbrengen met je geliefde dan met je beste vrienden is ook een indicatie dat je niet langer 'alleen maar aan het daten bent'. Als je geliefde je "plus-een" is voor speciale evenementen en gelegenheden, ga je waarschijnlijk op weg naar een vriend en een vriendinnetje. Brengt u grote hoeveelheden quality time door met de persoon met wie u date? Zo ja, maak het officieel!

Je hebt zijn / haar "mensen" ontmoet

Bij het terloops daten, proberen veel mensen dingen privé en lage druk te houden. Als je een relatie zonder voorwaarden hebt, vermijd je waarschijnlijk dat je de relatie met anderen uitzendt. Als, aan de andere kant, je liefdesbelang je heeft geïntroduceerd bij hun collega's, vrienden en familieleden, is de kans groot dat ze een toekomst in je relatie zien. Mensen ontmoeten in de binnenste cirkel van je geliefde geeft aan dat je partner je vertrouwt, respecteert en je beschouwt als meer dan "gewoon een fling". Als jij en de persoon met wie je date gaat goed met elkaars ouders, kinderen en het dichtst in de buurt kunnen omgaan vrienden, uw relatie heeft een bijzonder goede kans om te floreren in de toekomst.

 

Je staat open voor elkaar

Wanneer we voor het eerst met iemand uitgaan, zijn de meesten van ons zelfbewust over ons uiterlijk en gedrag. Als je eindelijk begonnen bent je te laten verslappen met je partner, is de kans groot dat je relatie serieuzer en authentieker wordt. Heb je eindelijk je geliefde toegestaan ​​je te zien zonder make-up op? Kun je lachen als een van jullie per ongeluk boert of gas passeert? Heeft je geliefde je verteld over pijnlijke herinneringen uit zijn verleden, of heb je je geheime dromen en verlangens met hem gedeeld? Zelfs als u zich nog niet over dergelijke zaken hebt ingelaten, overweeg dan of u denkt dat u in de toekomst deze persoonlijke zaken zou kunnen bespreken. Als je echt jezelf kunt zijn rond de persoon met wie je aan het daten bent, is je partner waarschijnlijk een blijver.

 

En tot slot:

Er is geen definitieve tijdlijn voor het bespreken van exclusiviteit met iemands liefdesbelang. Als je het gevoel hebt dat je op een lijn zit als je geliefde, is de kans groot dat je klaar bent voor "Het Gesprek"

Niet iedereen heeft dit gepsprek en wordt het nooit besproken.

 


© 2015 kees, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.