Hair extensions Breda

Hair extensions Breda

Hairextensions, veel mensen denken dat ze alleen worden gebruikt om je haar te verlengen. Natuurlijk, hairextensions zijn de perfecte oplossing om je haar flink te laten groeien, maar ook voor het voller maken van je haar is deze nieuwe trend de perfecte oplossing. Extensions zijn vaak best duur en daarom is het dus belangrijk dat je goed nadenkt over de aanschaf. Denk er ook even over na of ze je wel echt 'nodig' hebt. Soorten hairextensions 

-Clip In Extensions 

Deze extensions zijn perfect om je haar binnen een paar minuten langer of voller te maken. De Clip in Extensions zijn stroken haar waar clipjes aan bevestigd zijn. 

-De weave 

De hairextensions worden tegen je hoofdhuid in je eigen haar ingevlochten. De strengen haar worden met naald en draad aan het haar vastgemaakt. 

-Flip in Hair 

Deze super praktische en super simpele manier van je haar verlengen is ook nog eens helemaal niet slecht voor je haar of hoofdhuid! De Flip in Hair is een volle haarmat die bevestigd is aan een visdraad. Je brengt de visdraad aan tussen je eigen haar waarmee je de draad gelijk verbergt.

-Bondings 

Bij bondings of wax worden de extensions door middel van speciale lijm en een warmtetang worden de extensions dicht bij de hoofdhuid gelijmd aan je eigen haar. Dit is niet makkelijk zelf te doen. Het slimste is om dit door een kapper te laten doen. 

Bij Luxx kappers kan je altijd terecht voor je hairextensions. Luxx kappers zit in Breda en is niet zomaar een kapper. Je wordt ontvangen met heerlijke koffie, thee, smoothie of een goed glas wijn en het is mogelijk om een gezonde lunch te laten bezorgen, een hele beleving! 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.