Wat zijn de sokkentrends van 2023

Wat zijn de sokkentrends van 2023

Sokken maken je outfit helemaal af. Dus zijn de super belangrijk voor je outfit. Maar wat zijn nou een beetje de trends van 2023 als het gaat om sokken? Hier bespreken we de leukste en mooiste sokken voor 2023.Sokkentrends: happy socks

Sokken die tegenwoordig helemaal in zijn, zijn happy socks. Dit zijn sokken met een leuk printje en leuke felle kleuren. Niks is te gek als het om happy socks gaat. Happy socks kunnen door jong en oud gedragen worden. Happy socks zijn er om je chique pak toch iets op te fleuren of gewoon bij je casual outfit om je outfit helemaal af te maken. De sokken zullen meteen op vallen en mensen zullen zich afvragen waar jij die coole sokken vandaan hebt. Ze hebben gekke printjes zoals kersjes, stippen en nog veel meer. Dus lekker veel keus. Zo kan je elke dag een andere sok aan en verveelt het nooit!

Happy socks hebben ook neutralere kleuren voor als je niet zo wilt opvallen met je sokken. Deze sokken zijn vaak met een donkerder printje en minder felle kleuren. Ook al is het een donkerder printje de sokken blijven vrolijk en leuk.

Je casual outfit met gewoon een spijkerbroek is zo af en opgefleurd met happy socks. Om ze er helemaal uit te laten springen kan je een iets donkere outfit aan doen. Zo vallen de sokken nog meer op. Het maakt niet uit hoe je outfit er uitziet. Of het nou druk is of rustig happy socks kunnen er altijd onder.

Nike sokken worden ook veel dragen

Dit zijn gewoon basic witte, zwarte of grijze sokken. Deze sokken zijn goed voor het sporten maar ook voor dagelijks gebruik. Deze sokken passen natuurlijk wel elke outfit. Super handig zijn ze dus. Ze zitten ook lekker. Deze sokken zijn in verschillende formaten. Je hebt de enkelsokken, die stoppen bij de enkels zodat je de sok niet goed kan zien. De normale Nike sokken zijn een stukje langer. Ze komen tot de helft van je onder been. Deze sokken hebben het Nike logo aan de zijkant. En als laatst hebben ze de hoge sokken. Die komen tot je knieën. Deze sokken worden veel voor sporten gebruikt en minder voor de dagelijkse outfits. Deze hebben ook aan de zijkant een Nike logo. Nike verkoopt heel veel sokken. Ze zijn mooi, zitten lekker en zijn basic.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Madelon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.