Poloshirt kopen

Poloshirt kopen

Poloshirt kopen
In bijna elke kledingkast hangt wel een poloshirt. Waar het poloshirt vroeger alleen bij de sporten tennis of golf gedragen werd is het shirt nu ook vaak casual te zien. Bekende poloshirtmerken als Lacoste polo of Ralph Lauren Polo hebben inmiddels al heel wat modellen verkocht. Ben je nou ook van plan een polo te kopen dan hebben wij 5 handige tips voor je om geld te besparen.Voordat je een poloshirt gaat kopen moet je aan een paar dingen denken. Wil je een bepaalt merk polo of mag het ook een goedkoop poloshirt zijn? Wil je de polo gebruiken voor het sporten of ook casual dragen? Bij bijvoorbeeld golfkleding kun je deze prima combineren. Wil je een bepaalde kleur of maakt het je niet uit. 5 vragen voordat je een poloshirt koopt;

  1. Merk poloshirt of niet
  2. Kleur polo
  3. Bepaalde stof en-/of kwaliteit van de polo
  4. Casual of voor netjes
  5. Budget (goedkope poloshirts)

1- Merk poloshirt of niet
Ben je opzoek naar een specifiek merk poloshirt of maakt het je eigenlijk helemaal niks uit. Wil je perse een Lacoste Polo of vind je een Under Armour ook prima? Koop niet een merk poloshirt omdat je vrienden er ook zo één dragen maar omdat je het een mooi shirt vind. Het selecteren van een voorkeursmerk kan je wel helpen om jouw ideale polo te vinden.

2- Kleur polo
Bijna alle poloshirt merken hebben verschillende kleuren. Kies een kleur die past bij je andere kleding en ook bij jouw als persoon. Houdt daarbij rekening met de seizoenen.

3- Bepaalde stof of kwaliteit
De stof is het belangrijkste punt van een goed poloshirt. De stof bepaalt voor een heel groot gedeelte de kwaliteit van het shirt. Koop je een poloshirt van katoen houdt er dan rekening mee dat deze wat warmer is in de zomer. Er zijn verschillende polomerken die een speciaal anti transparantie shirt hebben. Merken als Nike met de Dryfit of Adidas met de climacool.

4- Casual of echt netjes
Steeds meer mensen zie je een combinatie maken van nette kleding  / casual kleding of andersom. De Lacoste polo is daarmee een goed voorbeeld. De polo kan prima boven een korte broek maar staat ook heel mooi boven een spijkerbroek met een colbert.

5- Budget
Voordat je een golf polo shirt gaat kopen moet je eerst bepalen wat je budget is. Voor ca. €50 á €60 koop je een merk poloshirt. Wil je goedkope poloshirts dan betaal je rond de €25. De kwaliteit van de shirts is wel veel minder!

De beste poloshirts aanbiedingen online
Diverse websites hebben leuke poloshirts aanbiedingen. Op deze manier vind  je een goedkope merk polo. Online stores als de poloshirtstore.nl zoeken alvast de beste prijzen voor je en houden je gratis op de hoogte van de kortingen en sales. Zo betaal je nooit teveel voor een poloshirt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RC, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.