Davines haarproducten, voor de optimale verzorging!

Davines haarproducten, voor de optimale verzorging!

Davines is een internationaal merk. Davines staat voor duurzame schoonheid. Veel salons werken al met deze haarproducten. Bij Davines gaat het om optimale verzorging van uw haar. LUXX Kappers, dé kapper Breda maakt gebruik van dit geweldige merk.Davines is opgericht in Italië in 1983 door de Bollati familie. Alles begon in een onderzoekslaboratorium. Hier werden speciale verzorgingsproducten geproduceerd. Deze waren bedoeld voor het hogere segment van wereldwijd bekende cosmetica bedrijven. Davines is ontwikkeld voor salons. Ze hebben al vele harten veroverd en blijven groeien in het aantal salons dat gebruik maakt van Davines haarproducten. Het gaat bij Davines en de salons die gebruik maken van deze producten om hoogwaardige kwaliteit haarproducten.

Kapper Breda, LUXX Kappers, gaat voor het luxe gevoel. Het gaat om meer dan een simpel kappersbezoek. Ze werken met de duurzame producten van Davines. Dit alles om de klant optimaal van dienst te zijn met de beste producten. De klanten van LUXX kappers gaan ook voor kwaliteit. Het gaat om meer dan een simpel kappersbezoek. Midden in de wijk Ginneken in Breda kunt u langs komen bij LUXX kappers. Onze top stilistes helpen u graag verder en adviseren u graag voor de best passende oplossing. LUXX Kappers en alle salons die gebruik maken van Davines durven te doen waar ze in geloven, in plaats van mee te draaien met de massa. Davines blijft zichzelf doorontwikkelen om de producten te blijven verbeteren. Kom gerust langs bij dé Kapper Breda.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.