Het Packmee-Concept

Het Packmee-Concept

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om de kleding die je niet meer draagt een tweede leven te geven. Je kunt bijvoorbeeld je kleding doneren bij Packmee. Het geweldig nieuw concept.Het Packmee concept

Groeien je kinderen constant uit hun kleren, of heb je zelf kleding die je niet meer draagt? Uitgekeken op je lievelingstrui? Heb je handdoeken cadeau gekregen, maar hebben ze de verkeerde kleur? Doneer je kleding dan aan Packmee. Het concept is heel simpel. Bruikbare kleding die je niet meer nodig hebt stuur je per post naar deze stichting. Dit kan volledig kosteloos, gratis, voor nop! 

Hoe werkt het?

Allereerst verzamel je oude kleding en schoenen in. Deze kleren moeten wel nog bruikbaar zijn, dus niet volledig versleten. Vervolgens tover je ergens een doos vandaan. De soort doos maakt hier niet uit. Vervolgens kun je op de website van Packmee een verzendlabel downloaden. Die plak je dan op je doos. Je kunt vervolgens gemakkelijk contact opnemen met PostNL en zij halen je doos dan kosteloos bij je thuis op. Of breng hem naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Packmee verkoopt vervolgens jouw kleding aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. Een gedeelte wordt opnieuw gedragen, de rest wordt gerecycled. Packmee doneert vervolgens 50% van de opbrengsten aan het goede doel. Je helpt dus ook nog eens goede doelen. De goede doelen die ondersteund worden zijn Kinderpostzegels en KiKa.

Tweedehands kleding inleveren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. En het is natuurlijk zonde om het allemaal weg te gooien.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 StefanJacobis, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.