DE MOOISTE VALENTIJNSDAG CADEAUS

DE MOOISTE VALENTIJNSDAG CADEAUS

14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop je extra aandacht hebt voor je geliefden en daarom pak je natuurlijk groots uit! Wij horen de vragen al door je hoofd gaan: Wat ga ik dit jaar voor mijn vriend(in) kopen en wat is een origineel en persoonlijk cadeau voor Valentijnsdag? Wij geven in deze blog graag antwoord op alle vragen en hebben speciaal voor jou een selectie met de allerleukste Valentijnsdagcadeaus.Bij juwelier It’s Beautiful shopt u gedurende het hele jaar de mooiste cadeaus, of het nu gaat om een mooi verjaardagcadeau, een tijdloos jubileum geschenk of, en niet geheel het onbelangrijkste, cadeaus voor uw geliefde. Er is absoluut geen reden te verzinnen waarom u uw geliefde niet het hele jaar door zou kunnen verwennen en bij It’s Beautiful raden we dat juist aan! Maar toch is er die ene dag in het jaar, die speciale dag, waarop er toch bepaalde verwachtingen zijn die u, als liefhebbende partner, maar wat graag waar zult willen maken. En die dag is natuurlijk Valentijnsdag! Wij gaan u wegwijs maken op het gebied van Valentijnsdag, hebben een geweldige goodiebag voor uw mannelijke of vrouwelijke geliefde en hebben een pagina vol met superleuke sieraden die zeer geschikt zijn als Valentijnsdag cadeau. 

WAT IS VALENTIJNSDAG?
Valentijnsdag staat wereldwijd bekend als de dag van de liefde. Op 14 februari viert men ieder jaar de liefde en zoeken singles op romantische wijze toenadering tot diegenen waar zij wat voor voelen, terwijl stelletjes de dag vieren door elkaar liefdevolle geschenken te geven en bijvoorbeeld romantisch te dineren. Maar waarom staat deze dag nu eigenlijk bekend als de dag van de liefde? Het is een beetje een mysterie. Wat wel feitelijk is vastgelegd is dat paus Gelasius van het oude Rome in het jaar 496 de veertiende februari uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Maar om welke Valentijn het precies gaat is niet bekend. Schijnbaar zijn er rond dezelfde periode twee Romeinse priesters geweest die beiden Valentijn heetten en die beiden om het leven zijn gebracht, die wellicht te maken hebben gehad met de dag. Maar er bestaat geen verband tussen hen en de liefdevolle boodschap die 14 februari inmiddels met zich meedraagt.

Valentijnsdag is een dag waarop we de liefde vieren, maar dit hoeft niet alleen de liefde in een relatie met je partner te betekenen, maar ook de liefde voor je beste vriendinnen, je lieve zusjes en broertjes of je zorgzame moeder! Wij vinden dat iedereen een cadeautje verdiend op Valentijnsdag.

Bij Juwelier It’s Beautiful vindt u de mooiste sieraden van de allerbeste kwaliteit tegen de meest voordelige prijzen! 

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Juwelier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.