Minitials | Het perfecte cadeau

Minitials | Het perfecte cadeau

Het zoeken van het perfecte cadeau, dat is tegenwoordig niet zo gemakkelijk meer. Iedereen heeft tegenwoordig hoge verwachtingen, en ook erg specifieke voorkeuren. Het krijgen van cadeaus is vrij gemakkelijk. Je hoeft er in principe niks voor te doen. Het geven van cadeaus daarentegen is een stuk gecompliceerder. Allereerst moet je goed bedenken waar de persoon in kwestie behoefte aan heeft. Ook moet een cadeau verrassend en niet te voor de hand liggend zijn. Verder vallen persoonlijke cadeaus nog het meeste in de smaak. Op die manier is het totaal niet voor de hand liggend en is de persoon in kwestie waarschijnlijk erg positief verrast. Maar hoe bereik je dit? Het echte wauw-effect zit hem in het cadeau zelf. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om minitials cadeau te geven. Wat zijn dit precies?Het product

Minitials zijn kleine (of grote) bedeltjes die je kunt bevestigen aan een sieraad. Het zijn initialen. Dit maakt het sieraad daardoor gelijk een heel stuk persoonlijker en ook nog eens een stuk leuker om te geven. Je kunt deze sieraden in alle vormen en maten aanschaffen. Zo kan je een enkelbandje, een armbandje, een ketting of een ring kopen, en de letters daarop bevestigen. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zoals: zilver, goud, en rosé. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om meerdere letters te bevestigen aan het sieraad. Dan kan je bijvoorbeeld rekening houden met zowel de voornaam als de achternaam.

Een cadeau om niet snel te vergeten

Natuurlijk is het erg leuk om een soortgelijk cadeau te ontvangen. Het kan ook leuk zijn om bijvoorbeeld “matchende” sieraden te kopen om een vriendschap of relatie te vereeuwigen. Je weet tenminste zeker dat dit cadeau goed in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Het is altijd leuk om zo’n persoonlijk cadeau in ontvangst te mogen nemen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.