Wat voor minimalistische sieraden zijn er?

Wat voor minimalistische sieraden zijn er?

Minimalistische sieraden zijn momenteel dé trend binnen de mode. Je ziet deze trend veel voorbijkomen bij beroemdheden op Instagram en ook in de winkels kun je er haast niet meer omheen! In het kort valt dit te omschrijven als ‘dun’ en ‘verfijnd’ en er wordt vooral gefocust op de kleuren goud, roségoud en zilver. De trend is in alle sieraden doorgevoerd; van minimalistische ringen tot minimalistische oorbellen. Kettingen

In tegenstelling tot vroeger is het bij minimalistische kettingen leuk om veel verschillende kettingen bij elkaar te dragen! Doordat alle kettingen zo rustig en subtiel zijn, is het makkelijk deze te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een paar dunne kettingen of combineer verschillende hangers met elkaar. Ondanks dat je nu geen statement ketting draagt, geeft de combinatie van deze kettinkjes een leuk en opvallend effect!

 

Ringen

Sinds de minimalistische trend zie je dat we steeds meer ringen gaan dragen. In plaats van dat we vroeger één grote ring om onze vinger hadden, combineren we nu juist meerdere ringen om dezelfde vinger. Je kan met deze ringen niet alleen combineren met verschillende modellen, maar ook verschillende kleuren mogen tegenwoordig gecombineerd worden! Goud, roségoud en zilver; het mag tegenwoordig weer allemaal met elkaar gedragen worden.

 

Armbanden

Minimalistische armbanden zijn (net als de rest) ook goed te combineren. Deze armbanden zijn kenmerkend door als “simpele” ronde armbanden waar geen hangertje aan hoeft te hangen. Je kan er ook voor kiezen om er juist een subtiel hangertje aan te hangen, waardoor dit een speels effect krijgt! Een groot voordeel van de minimalistische armbanden is dat deze armbanden heel dun zijn. Hierdoor zijn ze goed te dragen naast een horloge en krijg je net een klassiekere look!

 

Oorbellen

Hoewel we vroeger juist allemaal grote en opvallende oorbellen wilden, zijn we momenteel juist gefocust op eenvoudige oorbellen. Met de minimalistische trend kiezen we juist voor kleine knopjes of simpele hangoorbellen. Ondanks dat we momenteel voor minder opvallende oorbellen kiezen, willen we tegenwoordig wel steeds meer oorbellen. Zo zie je steeds vaker meerdere gaatjes, waar allerlei verschillende oorbellen mooi gecombineerd worden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 flixmarketing, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.